Widok

PÓŁWYSEP LIPA - SIERPIEŃ :) KTO SIE ZAŁAPAŁ??

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej

Należe do grona szczęsliwców ktorym udalo się zarezerwować wczasy na półwyspie Lipa....kto jeszcze się zalapal?? :) Termin nasz: 7 sierpień...zapraszam do kontaktu osoby, które też jadą...zawsze to większa ekipa na wieczorne wyjscie do baru a dzieci beda mialy towarzyszy na hustawkach...odezwijcie sie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my jedziemy w lipcu pod namiot :) tam jest bosko :) w sierpniu na pewno będziemy jezdzić na weekendy
byliśmy tam 3 tyg. temu. Jeszcze były miejsca na 2 połowę sierpnia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
my wybieramy sie na 5 dni...to jedno z niewielu miejsc gdzie nie ma tygodniowych turnusów...wiele sie naczytalam na temat tego miejsca i napewno bedzie super...moze jeszcze ktos sie wybiera? :)
Mamy zamiar się wybrać w sierpniu ale pod te prywatne domki,z 2 km od Połwyspu.Tam jest kilka domków w lesie.W zeszlym roku chcielismy tam kupić pawie,są na tej posesji jak się wjedza na Półwysep.
moja szwagierka ma tam swoją przyczepe holenderską z 2 pokojami i salonem,łazienka i kuchnia, wiem że chciała wynajmować jak ktoś będzie chętny to moge się dopytać i poprosić o zdjęcia,przyczepa mieści się blisko jeziora zaraz na skarpie po prawej stronie od plaży w sąsiedztwie jeszcze chyba 3 przyczepy i miejsce przed przyczepą na grila lub do posiedzenia sobie na powietrzu,mają też zwykłą łódke nie wiem czy udostępniają
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
Kjopa3 jak mozesz to zapytaj sie czy wynajmuja u jesli tak to za ile, jak cos napisz mi na prv
image
dobra spytam i jutro napisze
niestety w tym roku podpisali aneks do umowy,że nie moga wynajmowac w celach zarobkowych swoich domków wiec niestety nic z tego ale jak ktos ma kase to facet chce sprzedac bo on miał tylko po to żeby wynajmowac
A jakiego rzędu to są pieniądze?? Jak by była możliwość to poproszę o inf. na maila a_szymans@o2.pl
napisałam maila ale pisze i tu 20 tyś
Kjopa napisz mi proszę na maila ojjka@o2.pl coś o tej sprzedaży. Interesuje mnie miejsce i co to za przyczepa???
duzo chetnych wiec pisze i tu
to jest na osrodku półwysep lipa,przyczepa ho;enderka pewnie z 2 sypialniami,kuchnia,łazienką,salonem,nie wiem czy maja tez werande zrobiona,wszystko ogrodzone dookoła,to nie jest moj znajomy tylko sasiad szwagierki wiec pisze nie do konca pewna ale tak mi sie wydaje,ze ma taka jak szwagierka holenderke,stoi na osrodku wiec jest strzezona,rocznie opłaty to 2-3 tys. w zaleznosci ile sie zuzyje wszystkiego no i za ziemie sie placi moge sie czegos wiecej dowiedziec ale to jutro napisz bo musze leciec do pracy,zadzwonie do szwagierki i spytam o nr do faceta
Kjopa to poproszę o nr do faceta :)
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

kaszel u dziecka, jak sobie radzicie ? (86 odpowiedzi)

Synek ma 3 latka, zaczał się katar, potem kaszel. Dwukrotnie byłam u lekarza i osłuchowo jest...

Jak odpieluchować malucha? (37 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie mi proszę co mam zrobić :) Mój synek ma rok i 7 m-cy i od dziś postanowiłam...

OSZCZĘDZANIE W KAŻDYM CALU (80 odpowiedzi)

Czy któreś z was są bardzo oszczędne jeżeli tak to w jaki sposób i co zaoszczędzacie . -woda...

do góry