Widok

POMPA OLEJOWA 2.0 TDI AUDI VW SEAT SKODA - REGENERACJA

Posiadam pompę olejową do naprawy z vw passata b6 2007r bkp kod silnika.Zapaliła się czerwona kontrolka i auto straciło moc(mechanik twierdzi że rozwaliłem turbinę). Wytarł się prawdopodobnie jakiś pręcik czy imbusik który napędza tą pompkę.Prosze o pomoc w nalezieniu kogoś z trójmiasta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

czerwona kontrolka od oleju? silnik się nie zatarł? mechanik nie ogarnie tematu?
szukaj na allegro jeżeli chodzi o pompe, tak czy siak czekają cie wydatki turbina ok 1000pln, pompa z 600pln + robocizna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja swoją pompę robiłem w firmie Futurum w Warznie. U mnie zapaliła się kontrolka w Audi A4 2006r. Za naprawę dałem 599zł + robocizna 400 zł. Turbinę uratowałem bo natychmiast zgasiłem silnik jak błysła czerwona kontrolka oleju. Porażka te 2.0 tdi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dawniej firma Futurum znajdowała się w Rumi przy Galerii. Zrobiliśmy u nich ok. 10 -ciu pomp - wszystko jest ok - auta jeżdżą. Polecamy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

Jaki samochód kupić do 10 000zł ?? (81 odpowiedzi)

Kryteria: -kombi lub kombi van (dla 5 osób), -niskie koszty eksploatacji (paliwo itd.), -trasy...

Wynajem długoterminowy samochodu czy leasing dla firmy? (21 odpowiedzi)

Zastanawiam się nad wzięciem w tym roku auta na firmę. I nie wiem jakie rozwiązanie wybrac:...

BMW DOBRY MECHANIK (38 odpowiedzi)

SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO KTORY ZNA SIE NA MARCE BEZ SCIEMY NAJLEPIEJ Z GDYNIA I SOPOT DZIEKI

do góry