Widok

PORAŻKA

Organizowaliśmy Komunię dla syna i niestety hotel nie spełnił naszych oczekiwań. Chociaż od 4 * hotelu można byłoby się spodziewać więcej. Problemy od samego początku z ustalaniem menu. Pani sugerowała nam wybrać jedno idealne menu, czyli dla każdego 1 rodzaj zupy, 1 danie, 1 przystawka i 1 deser. Problemem okazało się stworzenie skróconego menu dla gości, które składałoby się chociaż z 3 dań do wyboru. W końcu jedna osoba może mieć ochotę na mięso, a druga na rybę. Dania wcale nie wykwintne, po prostu przeciętne, bukiet sałatek: większy wybór mają w tanich sieciówkach niż w 4 * kotelu nadmorskim. Mam porównanie bo 2 lata wcześniej robiliśmy komunie w Radissonie i tam było pop prostu wyśmienicie. Nie polecam restauracji w hotelu Nadmorskim, duże rozczarowanie, nie zasługują nawet na 1 *. Pewnie uważają, że skorą są blisko morza to nie trezba się starać.
Moja ocena
obsługa: 3

menu: 1

jakość potraw: 3

klimat i wystrój: 3

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 2

2.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
To chyba jakaś pomyłka,chyba nie mówimy o tym samym hotelu.Tydzień temu organizowaliśmy w Hotelu Nadmorskim Komunię córki i jesteśmy zachwyceni!!!! Kuchnia bardzo wykwintna ,obsługa bardzo miła i profesjonalna.Mimo wielu imprez w tym dniu dała radę, czuliśmy się dopieszczeni w każdym calu.Moje dziecko do tej pory wspomina czas który tam spędziło, nie mówiąc o tym że każde dziecko komunijne dostało piękny prezent od hotelu.Ceny są bardzo przystępne, kawa herbata woda bez ograniczeń w cenie, dania serwowane przez całą ekipę kuchni w tym samym momencie. Jedzenie które zostało obsługa pakuje do specjalnych lunch boxów i papierowych toreb.Cóż....dużo by opowiadać...Polecam wszystkim,jestem bardzo wymagająca i hotel podołał moim oczekiwaniom w 200% Dziękuję :))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
@ElizaN.

Odpowiadasz na post sprzed 2 lat! Albo jesteś pracownikiem hotelu, który nie potrafi przyznać się do błędu, albo nie pomyślałaś, że hotel mógł wziąć się ostro do roboty i poprawić niedoskonałości. To tyle.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry