Widok

PORZADKI W SZFIE MAŁEJ MACJI CZYLI TANIE UBRANKA

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
image 10ZL image MALUTKA RACZEJ NA WIOSNE 0-3 M STAN BARDZO DOBRY CENA 10ZL image PIEKNE BALERINY STAN CENA 10ZL
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hoopka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam
kombinezon roz 74
moze głupie pytanie ale rozmiar 74 w jakim mniej-wiecej miesiącu nosi maluch?
Ja co prawda płci jeszcze nie znam ale ewentualnie zarezerwowałabym sobie ten kombinezon do 9lutego :) tylko zalezy to od miesiąca zycia... wiem ze różnie bywa ale tak mniej wiecej :)
oj rozmiar 74 to tak na 6-9 m ale mam korteczka ta rozowa na fotce jest cieplutka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale wlasnie mi by chodzilo o większy bo dzidziuś bedzie czerwcowy, więc do zimy troszkę czasu... Myślisz ze bedzie dobry ten kombinezon na zime dla mojego maleństwa? Na takich większych rozmiarach kompletnie się nie znam :)
O ile oczywiscie bedzie dziewczyneczka, bo chłopczyk by się obraził za ten kolor :)
No i jesli moge prosic o jakies jeszcze jedno, dwa zdjecia na meila okruszek_@poczta.onet.pl
dziekuje
mysle ze tak zaraz porobie fotki
oki, to jak bedziesz miala czas to prześlij zdjęcia. dziekuje. 9lutego dam Ci odpowiedz, jesli oczywiscie sie zgadzasz :)
ok fotki dam rano pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Św. Wojciech - Lipce

Nowe Południe (13 odpowiedzi)

Nowe Południe powstaje pomiędzy ulicami Starogardzką, Borkowską oraz Kazimierza Wielkiego....

Osiedle Zen (3 odpowiedzi)

Inwestycja jest realizowana nieopodal południowej obwodnicy Gdańska, pomiędzy Traktem św....

do góry