Widok

POSZUKUJE

Ludzi co chodzili do zespolu szkol ogolno ksztalconcych nr. 1 w Pruszczu Gdanskim w latach
78-80

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

7sk

Co to znaczy - "boje sie". Przyjazn to szczerosc. Chocby do bolu. Porozmawiajcie ze soba. Wyjasnijcie. Tylko wtedy ma to jakis sens.
I jeszcze jedno (jesli moge): nie rezygnuj z tej przyjazni za szybko. Jezeli jest - warto walczyc.
Sloneczka!

Plagiat, Mixer

Sorry. W tym tygodniu nici ze spotkania.:( Musze do piatku (noc) oddac material do katalogu zimowego. A w sobote przyjezdza moj Przyjaciel! :)))))))))))))))))
Nastepny tydzien - i tu jestem juz zupelnie do Waszej dyspozycji. Moze poniedzialek? A moze wtorek? I moge troche szybciej - ok. 18.00. Gdziekolwiek.
Ja tam wole Warke Strong - miodziunio... :)
Postrofki!

ŚLO ma 10 latek !!!!

jezeli ktos z was chodzil do ŚLO TO 6 PAZDZIERNIKA JEST IMPRESKA W OPERZE LESNE A WLASCIWIE POD NIA, A DO KONCA WRZESNIA TRZEBA WPLACIC KASKE DO SEKRETARIATU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

buka buka ktos do ciebie puka !!

hihi !!

Przyjazn

Nic dobrego.
Hmmm. Ja sie boje ze jednak moja przyjaciolka nie ma wylacznie czytscyh zamiarow, ale nie mam zamiaru ci wszystkiego opisywac !!! :(

Polowinki

Ja polecam Escape. Sam tam mialem polowinki i bylo bardzo fajnie !!!

Marycha legalna

Jestem za tym zeby Gdansk stal sie pierwszym miastem w Polsce gdzie bedzie legalna marichuana,i tak mozna ja wszedzie kupic,wiec czemu mafia narkotykowa ma sie bogacic a nie budzet miast.Co do kwesti moralnej to papierosy
bardziej troja od marij a sa legalne.

wybory...

ja tam nie wiem czym się wszyscy tak podniecają... ja tam uważam, że prezydent jest praktycznie do niczego nie potrzbny... jeden faceci (oczywiście facecik bo kobiety to już zupełnie się nie liczą) siedzi sobie dostaje kupę kasy tylko za tyo, że miesza w tym całym politcznym bagnie... to wszystko jest jak w kółko Macieju... polityków pod mur i z kałacha... możecie mi w łeb przywalić, ale uważam, że demokracja demokracją, ale zawsze rządzi jakiś skończony idiota... mi tam ogólnie rzecz biorąc to wisi który idota będzie najważniejszy.... za cztery lata przyjdzie i tak następny... same oszołomy... dać im kije do ręki to się na wzajem pozabijają i spokój będzie... takie jest moje osobiste zdanie... głosujcie jak chcecie... wasz biznes... powodzenia
p.s. jeżeli kogoś uraziłam to przepraszam

Jadzwingowie

Polityka, polityka... slyszeliscie moze o Jadzwingach ? Krotki jest byt politykow
do historii przechodza wybitni, kiedys byli tacy. Mielismy Pilsudskiego teraz mamy Krzaklewskiego, mielismy Dmowskiego jest Lopuszanski, mielismy Witosa, teraz mamy Leppera... nic dodac nic ujac

Bojownik Czeczeński

Krzaklewski chwali się że ma służbowe mieszkanie a o domu budowanym na otominie nie wspomniał palant p**** genetyczny

Bojownik Czeczeński

KRZAK TAK ale do parku

(reklama) Kazik - Melassa (reklama)

Tys jest moj bog uzdrawiasz mnie
Ty jestes mym lekarzem
Nie wszystkie zebra juz zdrowe sa
I ciesze sie z rodzina
Samolot do nieba szczesliwej podrozy
Podrozuj po niebie drogi przyjacielu Kaziu
.....................
Kazik Melassa - Aeorplane Intro

Mixerro Miltedus

A moze by tak zaczac redagowac wlasna?
np. taka gazeta trojmiasto... ona by sie raczej zainsteresowala, jest darmowa, utrzymuje sie z reklam w sumie nic w niej nie ma, nowy pomysl na utrzymanie sie na rynku?
no pomyslcie
nie tylko wysokonakladowe gazety moga tu cos zdzialac....

nic dobrego

odwzajemniam usmiechy i sloneczka
Mixerro daj znac keidy to wyskocze z wami....
na reda jednego albo dwa ....
bo inne to nic dobrego... :)
nic dobrego zgadasz siem?

Pozdroofka

Takie sobie pozdrowienia dla:
Atmy, Mixera, nic dobrego (nieprawda), 7sk, Marzana, Miltedusa, Ciri, Krabate, jesli kogos pominalem z Gratki to przepraszam z gory...

Nic Dobrego

Jablkowe "REDS" bardzo chetnie. Inne, to nic dobrego.
Piatek?

MILTEDUS

Wersja pierwsza: Brakuje chetnych do zamieszczania swoich reklamek na stronach Hyde Parku.
Jest jeszcze druga: to naszym agentom reklamowym sie nie chce zabiegac o ogloszeniodawcow do HP.
Swego czasu Tjall zbieral reklamy, ale skutku w druku nie widzialem.

Gaz Wyborczy, a raczej jej trójmiejski dodatek GazMorski
Jest nastawiony na dochody z reklam.
Zaiteresowac mogla by sie tym ewentualnie redakcja
w Warszawce, choć watpie w zauwazenie przez nich tego "problemu". Oni tam mają ponad 100 stron dziennie i
inne zmartwienia. Hyde Park jest bardzo deficytowy.

Plagiat

nie moglabym pojsc sobie bez Usmiechow dla Ciebie!

i jeszcze

Dzisiaj jest dobry dzien. Na umieranie. I na Radosc. I na Szczescie. I na Smutek Lagodny. I na bycie z Druga Osoba. I na Kolysanie w Zapachach Nocy. I na Muzyke, Cichoglosna Moja Muzyke. I na Magie. I na Usmiechy...
DZISIAJ JEST DOBRY DZIEN.

Kyliks

Nie wyobrazam sobie ekranizacji tego. Moze ew. adaptacja. Chociaz... nie wiem co by bylo gorsze. Ja - w kazdym badz razie - chyba nie pojde. Boje sie tego co moglabym zobaczyc.
Mam jeszcze jedno pytanie - czy nie uwazacie, ze opowiadania byly lepsze i ze zakonczenie opowiesci o Ciri odrobine nie wyszlo Panu Andrzejowi...? Mam do Niego dziwny sentyment a mimo to po przeczytaniu czulam sie troche zawiedziona. :(

Inne tematy z forum Hydepark

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Grajdołki (237 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry