Widok
Plagiat, Mixer
Sorry. W tym tygodniu nici ze spotkania.:( Musze do piatku (noc) oddac material do katalogu zimowego. A w sobote przyjezdza moj Przyjaciel! :)))))))))))))))))
Nastepny tydzien - i tu jestem juz zupelnie do Waszej dyspozycji. Moze poniedzialek? A moze wtorek? I moge troche szybciej - ok. 18.00. Gdziekolwiek.
Ja tam wole Warke Strong - miodziunio... :)
Postrofki!
Nastepny tydzien - i tu jestem juz zupelnie do Waszej dyspozycji. Moze poniedzialek? A moze wtorek? I moge troche szybciej - ok. 18.00. Gdziekolwiek.
Ja tam wole Warke Strong - miodziunio... :)
Postrofki!
wybory...
ja tam nie wiem czym się wszyscy tak podniecają... ja tam uważam, że prezydent jest praktycznie do niczego nie potrzbny... jeden faceci (oczywiście facecik bo kobiety to już zupełnie się nie liczą) siedzi sobie dostaje kupę kasy tylko za tyo, że miesza w tym całym politcznym bagnie... to wszystko jest jak w kółko Macieju... polityków pod mur i z kałacha... możecie mi w łeb przywalić, ale uważam, że demokracja demokracją, ale zawsze rządzi jakiś skończony idiota... mi tam ogólnie rzecz biorąc to wisi który idota będzie najważniejszy.... za cztery lata przyjdzie i tak następny... same oszołomy... dać im kije do ręki to się na wzajem pozabijają i spokój będzie... takie jest moje osobiste zdanie... głosujcie jak chcecie... wasz biznes... powodzenia
p.s. jeżeli kogoś uraziłam to przepraszam
p.s. jeżeli kogoś uraziłam to przepraszam
MILTEDUS
Wersja pierwsza: Brakuje chetnych do zamieszczania swoich reklamek na stronach Hyde Parku.
Jest jeszcze druga: to naszym agentom reklamowym sie nie chce zabiegac o ogloszeniodawcow do HP.
Swego czasu Tjall zbieral reklamy, ale skutku w druku nie widzialem.
Gaz Wyborczy, a raczej jej trójmiejski dodatek GazMorski
Jest nastawiony na dochody z reklam.
Zaiteresowac mogla by sie tym ewentualnie redakcja
w Warszawce, choć watpie w zauwazenie przez nich tego "problemu". Oni tam mają ponad 100 stron dziennie i
inne zmartwienia. Hyde Park jest bardzo deficytowy.
Jest jeszcze druga: to naszym agentom reklamowym sie nie chce zabiegac o ogloszeniodawcow do HP.
Swego czasu Tjall zbieral reklamy, ale skutku w druku nie widzialem.
Gaz Wyborczy, a raczej jej trójmiejski dodatek GazMorski
Jest nastawiony na dochody z reklam.
Zaiteresowac mogla by sie tym ewentualnie redakcja
w Warszawce, choć watpie w zauwazenie przez nich tego "problemu". Oni tam mają ponad 100 stron dziennie i
inne zmartwienia. Hyde Park jest bardzo deficytowy.
Kyliks
Nie wyobrazam sobie ekranizacji tego. Moze ew. adaptacja. Chociaz... nie wiem co by bylo gorsze. Ja - w kazdym badz razie - chyba nie pojde. Boje sie tego co moglabym zobaczyc.
Mam jeszcze jedno pytanie - czy nie uwazacie, ze opowiadania byly lepsze i ze zakonczenie opowiesci o Ciri odrobine nie wyszlo Panu Andrzejowi...? Mam do Niego dziwny sentyment a mimo to po przeczytaniu czulam sie troche zawiedziona. :(
Mam jeszcze jedno pytanie - czy nie uwazacie, ze opowiadania byly lepsze i ze zakonczenie opowiesci o Ciri odrobine nie wyszlo Panu Andrzejowi...? Mam do Niego dziwny sentyment a mimo to po przeczytaniu czulam sie troche zawiedziona. :(