Widok
Margarita
zdjecia i wspomnienia masz na pewno wspaniale. Czy przydarzylo ci sie cos co mozna by nazwac anegdotka w czasie tych podrozy? Milo bedzie przeczytac :-). W moich podrozach bylo kilka zabawnych zdarzen. W Holandii przeprowadzali nas przez dzielnice czerwonych lamp gdzie w odleglosci sredniowiecznej uliczki (jakies 2 m nie wiecej) sasiadowal kosciol gdzie normalnie odbywaly sie msze i przybytek uciech z wystawionym zywym towarem na wystawie. A w Budapeszcie pewna Wegierka poczestowala mnie malenka papryka, ktora wcinala jak kartofle. Co dzialo sie pozniej ze mna nie opisze, bo zajeta bylam lapaniem powietrza, piciem wody itp. Pozdrowienia-
ktos
Bo ty nie wiesz w kim sie zakochalam. A zakochalam sie w ideale tzn nie w moim ideale bo tak sobie go nie wyobrazalam. No ale moj ukochany jest idealem . A myslalam ze nie ma idealnych facetow no i dlatego beznadziejnie, no i tez dlatego ze za nim ciegle teskie.. mysle o nim a to juz nie jest w moim zachowaniu normalne
oświadczenie
Pułkownik Kiszczak wyraża swoje szczere ubolewanie z powdu nieobecności Esclarmonde o godzinie 5.10 rano pod dworcem głownym w Gdańsku. Płk Kiszczak dementuje także pogłsoki jakoby tej nocy miał nadepnąć na jeża. Pogłoski o uczestnictwie płk w procesji Bożego Ciała w Wejherowie w dniu 14.06.2001 są nieprawdziwe, albowiem tego dnia Płk przebywał (patrz niżej). W niedzielę Płk pojawi się pod pomniiem Jana III Sobieskiego i będzie chiał pożyczyć na piwo. Chętni do użyczenia mu pożyczki proszeni są o zgłoszenie się w wyżej wymienionym punkcie Gdańska. Jednocześnie Płk Kiszczak chce gorąco zaprzeczyć jakoby to on pisał głupawe teksty pod idiotyczną ksywą Pik - Pok. Płk Kiszczak uważa, że jest to szkalowanie jego dobrego imienia.
Stowarzyszenie Gdynskich Fotografikow
Czesc ludki, dawno mnie tu nie bylo...
Wsrod Was jest wiele osob, ktore zajmuja sie fotografia. Chce stworzyc Stowarzyszenie Gdynskich Fotografikow (nazwa robocza). W planach: wynajecie pomieszczenia na (prawie) profesjonalna ciemnie fotograficzna, pozniej wyjazdy w plenery. wystawy, itp. Bedziemy tez wspolpracowac z Gdanskim Towarzystwem Fotografikow, ktore dziala juz ponad 45 lat. Jezeli wiec robisz fotki i chcesz sie wlaczyc, napisz.
Romeo
Wsrod Was jest wiele osob, ktore zajmuja sie fotografia. Chce stworzyc Stowarzyszenie Gdynskich Fotografikow (nazwa robocza). W planach: wynajecie pomieszczenia na (prawie) profesjonalna ciemnie fotograficzna, pozniej wyjazdy w plenery. wystawy, itp. Bedziemy tez wspolpracowac z Gdanskim Towarzystwem Fotografikow, ktore dziala juz ponad 45 lat. Jezeli wiec robisz fotki i chcesz sie wlaczyc, napisz.
Romeo
......
, , Odkochalam sie w tobie.
odchodze. dluzej nam nie po drodze juz.
Nie zatrzymasz mnie niczym.
Nie mam zludzen ni zyczen.
Stracil wiare nasz Aniol Stroz.
Za te noce splakane w twych ramionach samotne,
za te nerwy zszargane,
za to serce niemodne,
za te kule przy nodze,
za pociagi pospieszne,