Widok

PRACA JAKO MONTER KADŁUBÓW OKRĘTOWYCH-KURS I PRACA W STOCZNI

Mam propozycję zrobienia kursu na montera a następnie propozycję pracy w stoczni Gdańskiej,jak myślicie czy warto?Może ktoś pracuje w zawodzie i powie jak wygląda praca.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pewnie, że warto, tylko na początek trochę męczarni za marny grosz w gdańskiej. Po lojalce się urywasz z stamtąd i wtedy dopiero zaczynasz zarabiać he he.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może coś więcej naprawdę marnie płacą i jak wygląda praca od razu po kurskie?Może wiesz jaka jest stawka na poczatek?Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie zarobisz więcej niż 2000zł ale warto nabież doświadczenia naucz się rysunku technicznego i uciekaj ze stoczni jak najdalej.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
~tom~ma racje zarobki poniżej 2000, nawet jak obiecają więcej to nie licz na to
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
To faktycznie słabo finansowe,a jest pewnie stawka godzinowa.Wiecie może jaka aktualnie.Jak uważacie lepiej iść na kurs montera czy spawacza?Nigdy nie pracowałem w branży i mam słabe rozeznanie.Tylko słyszałem ,że monter ma cięższą pracę....
Raczej ciężej spawaczowi, spawacz też więcej zarobi z większym doświadczeniem 5-6 tys
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ten kurs robisz w Stoczni? Ile kosztuje? Jak sie dostac na taki kurs? Wybacz szereg pytan, als interesuje mnie ta tematyka. Z gory dziekuje.
http://praca.trojmiasto.pl/Badamy-mysl-premiera-politolog-czy-spawacz-n62957.html
chłopaki o ile wypowiedzi przedstawiciela remontówki są prawdą walcie jak w dym do remontowej. Odpuśćcie gdańską.
Zarobki to 1500 zł brutto nie łudź się że będziesz jakimś monterem bo pewnie trafisz na szlifierkę i będziesz orał. Ja na Twoim miejscu wybrałbym kurs spawacza. Skąd idziesz na kurs?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podaj namiary na ten kurs, bo to ciekawy przypadek. Pamiętam, że dość dawno temu stocznie w zamian za lojalkę szkoliły spawaczy i monterów.
Z tego co wiem wycofano się z tych praktyk.Muszę się przekwalifikować z zegarmistrza-srebrnika na jakiś inny fach, a kasy brak na kursy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kurs robię normalnie przez stocznię gdańsk,napiszę jak coś będę wiedział jakie są zarobki i jak z tym kursem konkretnie.Będę coś więcej wiedzial około 05.11.2012r.
No to Ci mówię zarobki to 1500 zł brutto. Pewnie będą Ci ładnie mówić o premiach jakie możesz zyskać i jaka to nie jest super firma no i w ogóle bajkowa kraina na zielonej wyspie. Premie, są na daną brygadę ileś kasy które rozdziela majster, majster ma swoich przydupasów więc są pierwsi + starsi stażem i na resztki łapią się młodzi. Nie rób montera tylko spawacza, naprawdę... Nauczysz się spawać w stoczni nabierzesz wprawy i możesz spadać. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
CZEKA WAS tylko SZLIFIERA he he
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Racja do Matusiaka na gitare
A byście się zdziwili mało jest spawaczy, naprawdę!!! Na obecny czas przyjmują w naszych stoczniach nawet gnojarzy..., za których spawacz z fachem ciągle poprawia, ale liczy się głowa... He,he a Matusiaki to najlepiej zarabiający spawacze...
Witam,
mój szwagier pracuje w gdańskiej stoczni jako monter kadłubów, fakt jest taki że ma dużo pracy i wieloma żeczami tam się zajmuje co nie jest zbliżone nawet do wykonywania tej pracy, ale zarabia 2,500zł , można pracować tam w soboty, ma
się 100% więcej, z sobotami zarabia około
3000zł. pracuje już tam ze 3 lata. generalnie nie jest źle, ale harówa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A miał sabina doświadczenie jak tam poszedł czy też prosto po kursie?
zaczął pracować w Gdyńskiej stoczni. i tam zdobył kurs. potem zaczęło się psuć w Gdyni. Przeniósł się do gdańska. w Gdyńskiej stoczni popracował też trochę. Był bez jakiegokolwiek doświadczenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziękuję za odpowiedź sabina.
do góry