Widok
ja tam pracowałam tydzień i mnie zwolnili .SZUKAJĄ POLSKICH CHIŃCZYKÓW .Masz być szybka i za 6.15 bez premii na początek i zapie....niczac po 8-10godz. KTOŚ POWINIEN ZROBIĆ PORZĄDEK .Rozumiem kokosów sie nie zbije ale żeby harować i g*wno z tego miec? tak sie docenia kobiety? Jestem zbulwersowana takimi firmami.Szkoda że każdy siedzi cicho !
też tam pracowałam ale miesiąc i do widzenia na zbity pysk bez uprzedzenie ze robie cos nie tak .Czujesz się jak w więzieniu i ciągle w strachu czy ktoś na ciebie nie doniesie . nikt nie rozmawia nie usmiecha sie, jest tylko stres i napięcie.dobrze ze nie chodzi jakis facet z pałką i nie bije zeby ZMOTYWOWAĆ DO JESZCZE SZYBSZEJ PRACY. Dziwie sie wszystkim paniom ktore tam pracuja ze dają się tak traktować i poniżać
Lpp ma strasznie kiepską opinię jeżeli chodzi o magazyny.
Biedne, przeważnie starsze panie zastraszone zapie***** jak dzikie a wystarczy jedno potknięcie i do widzenia.
Straszne warunki pracy, zaczynając od płacowych kończąc na sanitarno higienicznych. Praca w brudzie, smrodzie, kurzu do tego pod ciągłą obserwacją pracowników "wybranych" tzw. szpiclów, którzy o każdy bąknięciu donoszą kierownikowi.
Biedne, przeważnie starsze panie zastraszone zapie***** jak dzikie a wystarczy jedno potknięcie i do widzenia.
Straszne warunki pracy, zaczynając od płacowych kończąc na sanitarno higienicznych. Praca w brudzie, smrodzie, kurzu do tego pod ciągłą obserwacją pracowników "wybranych" tzw. szpiclów, którzy o każdy bąknięciu donoszą kierownikowi.