Widok

PRACA W RIVER ISLAND !!!

Chcialabym sie dowiedziec o prace w sklepie river island w GB jaka atmosfera jakie zarobki itp !?? Jesli cos wiecie to piszcie......
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie wiem o pracy nic, ale wiem jedno- kierownik w RI w Galerii Bałtyckiej to zwykły cham i na pewno nie chciałabym z nim pracować....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ale dlaczego tak myslisz pracowalas tam?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie, nie pracowałam- tak jak napisałam w pierwszym zdaniu- o pracy nic nie wiem... Poznałam tylko kierownika... Miałam z nim styczność podczas reklamacji torebki... Naprawde niewychowany i bezczelny gbur! Tylko tyle wiem ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
To ze nie chcial przyjac reklamacji to nie znaczy ze jest chamem widocznie uznal ze owa torebka nie podlega reklamacji...nie osadzaj ludzi bo jednym glupim zdarzeniu i nie odradzaj tam pracy skoro nic o niej nie wiesz...!!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
reklamacje rozpatruje rzeczoznawca i to on decyduje czy reklamacja bedzie rozpatrzona pozytywnie czy negatywnie .Nawet jesli ewidentnie widac bylo ,ze torebka nie podlega reklamacji to trzeba zachowac zimna krew i kulturalnie i rzeczowo wyjasnic sprawe klientce.Jesli klientka upiera sie przy swoim i jest niekulturalna nie zwalnia to kierownika od tego by byc grzecznym.Profesjonalista od poczatku do konca nie moze okazac sie chamem.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po 1- nie odradzam tam pracy bo niby jak? po czym to wnioskujesz? Wyraźnie napisałam i to dwa razy,że o pracy nic nie wiem....
Po 2- reklamacja została przyjęta- kierownik nie ma tu nic do gadania czy ją przyjąć czy nie. Reklamacja nie została natomiast uwzględniona a ja po prostu chciałam się dowiedzieć dlaczego, bo wiadomo- torebki nie są tam tanie a moja nie nadaję się już do normalnego użytkowania ( popsuty zamek...) Pan kierownik nie potrafił odpowiedzieć na żadne moje pytanie, ile jest gwarancji, na co itp, był strasznie zdenerwowany, spakował mi torebkę do siatki i wręcz rzucił ją na mnie, odwrócił sie i poszedł. Ale oczywiście Kasiu uważasz, że to normalne zachowanie kierownika a ja oczerniam ludzi! Zarzucasz mi oczernianie ludzi a tak naprawdę Ty oczerniasz mnie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powiem Ci dlaczego. Pracuję obok River Island w galerii w Lublinie. KAŻDY sklep wedle prawa ma obowiązek uwzględniać reklamacje bo w Polsce gwarancja na niemal każdy towar jest dwuletnia. Nam też firma każe mówić, że to rzeczoznawca ocenia, że coś się nie nadaje itd. Ale prawda jest taka, że po przyjęciu reklamacji rzeczy są odkładane i nigdzie nie wysyłane. to KIEROWNIK ocenia czy reklamacja jest uwzględniana czy nie. A w River nie uwzględniają żadnej bo firma wymaga tego z góry. Ale to nie powód, żeby zachowywać się grubiańsko, można tą informację przekazać delikatnie i kulturalnie a nie jak wymieniony przez Ciebie kierownik...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pracuje się bardzo dobrze. Fajna atmosfera, sympatyczni ludzie. Jeśli potrzebujesz zamiany z jakiegoś powodu nie ma problemu.

A co do spiny na kierownika, to jakiś absurd. Wylewanie żali w wątku, który absolutnie o tym nie traktuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja wszystko opisałam na blogu odnośnie River Island - zapraszam!! :)
http://miniomki.pl/?p=2032
Jest dokładnie tak jak opisała vicky.
Praca nie jest lekka i niestety jak na taką firmę mało płatna. Rodziny z tej kasy utrzymać się nie da.
do góry