Widok

PRACA - nieletni

Witam ,
czy wiecie kto przyjmie osobe ktora ma 17lat , w czerwcu 18 ?
Caly czas wysylam wiadomosci itd. , ale albo nie odpowiadaja albo godzzziny nie pasuja ;/ . A chce sobie dorobic i nabierac juz powoli jakies doswiadczenie.
pomoze ktos ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A w Avonie juz bylam nie szlo mi to , lecz robie paznokcie zelowe nawet mam ogloszenie na tablica.pl , ale nic z tego bo nie mam oficjalnego kursu uczylam sie od kosmetyczki , ale nie mam na to zadnego papierka .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziekuje bardzo mi pomogliscie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Droga Kasiu polecam Ci zacząć szukanie od wszelkich agencji pracy. Może nie ma tam ofert pracy marzeń, ale realne są stawki i gwarancja wynagrodzenia. Gdy z kasą u Ciebie krucho, to w niektórych agencjach istnieje możliwość wypłaty po trzech dniach od zlecenia (na pewno w Jobmanie / Biuro Promo). Ponadto jeśli masz dużo czasu wolnego i lubisz kosmetyki to uderzaj do Oriflame lub Avona. Zawsze można tam przy odpowiednim nastawieniu i predyspozycjach trochę dorobić. Jeżeli jesteś ładna lub masz urodę nieco ponad przeciętną oraz znasz komunikatywnie przynajmniej 2 języki obce możesz też poszukać ofert pracy jako hostessa lub recepcjonistka w pensjonacie. Im wcześniej zaczniesz tym lepiej (wiem to po sobie) i będziesz miała większe szanse (bogate w doświadczenie CV) na stałą pracę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
W markecie raczej nie. Ciężko będzie, ale zgłoś się do Ochotniczego Hufca Pracy dla Młodzieży, nawet jak nie będą mieli akurat dla Ciebie oferty, to na pewno coś Ci podpowiedzą, gdzie w ogóle szukać, itd.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wydaje mi się,że można się zatrudnić przez pośredników np. w markecie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

PRACA SEZONOWA ZA GRANICĄ (30 odpowiedzi)

Cześć, intersuje mnie praca za granicą. Zbieranie owoców lub warzyw. Gdzie najlepiej szukać...

Wyjazd za granicę za pośrednictwem agencji pracy (3 odpowiedzi)

Szukam sprawdzonej agencji żeby wyjechać za granicę do pracy .myślałam o holandii,anglii . praca...

do góry