Widok

PRAKTYKI PEDAGOGIKA

Witam :0 mam pytanie do osob studiujacych pedagogike, musze w tym roku zrobic 4 tygodnie praktych ale nie wiem gdzie uderzyc...jezeli ktos juz zwas byl na praktykach gdzies w trojmiescie to bardzo prosze o jakas rade :) :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jaka specjalność?
resocjalizacja..
a to wtedy nie moja działka ;) Ale koleżanka z reso robiła praktyki w Caritasie i już tam została :)
a moge wiedziec gdzie dokladnie?:)
hejka ja jestem po reso na UG. Ja dostałam listę placówek które miały podpisaną umowę z uczelnią i w których mogłam odbyc praktyki. Osobiście zobiłam je w Interwencji Kryzysowej w Gdyni - cięzko było ale podobno dałam radę ogarnąc młodzież. na jakiej uczelni studiujesz?
Na WSSE w Gdansku :) ooo super, a masz moze jeszcze ta liste?
Hej a czy ktoś robił praktyki z pedagogiki wczesnoszkolnej z kształceniem integracyjnym?? Gdzie w Gdańsku są takie placówki z oddziałami integracyjnymi?? Co polecacie? odp

Inne tematy z forum Inne

Prywatny detektyw - szukam (82 odpowiedzi)

Szukam dyskretnego detektywa z licencją - czy możecie kogoś polecić? Mam problem i szukam kogoś...

Własna firma (43 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście jest dobre miejsce dla prowadzenia małej firmy? Mam tu na myśli możliwość...

Ile trwa budowa hali (6 odpowiedzi)

Chcielibyśmy wybudować niewielką halę magazynową dla firmy. Ile może trwać budowa takiej hali?

do góry