Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
ser topiony wątek zamknięty od miesiaca jadam pizze nawet sie uzaleznilam ale to co dzisiaj dostalam to...
~magda
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 listopada 2017

Polecam wątek zamknięty Polecam naleśniki z twarogiem są megaaaaa
~Naleśnikożerca
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 czerwca 2017

Nazwa zobowiązuje... wątek zamknięty zamówiłem pizze o 19:10, po dwóch telefonach przyjechała o 21.45...zimna...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 marca 2017

Polecam wątek zamknięty pizza chyba uzależnia ;) jesteśmy z mężem prawie codziennie i jeść nie...
~Kasia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 marca 2017

PIZZA OK wątek zamknięty Pizza ok wszystko szybko i miło załatwione
~Szymek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 marca 2017

pyszniutko wątek zamknięty bardzo pyszna pizza,często jadam i szczerze polecam, miła i uśmiechnięta...
~Bożena
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 marca 2017

Słabiutko wątek zamknięty Pierwszy I chyba ostatni jestem tutaj na pizzy. obsluga beznadziejna, Pani na...
~Franciszek z Wrzeszcza
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 marca 2017

wynos wątek zamknięty Nie dość ze spóźnili sie ( w środku tygodnia) to jeszcze tak szczerze, pizza...
~ula
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 grudnia 2016

Fatalna obsługa wątek zamknięty Nieprzyjemny Pan przy kasie. Chcieliśmy skorzystać z promocji "szalone...
~Michał z Gdyni
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 października 2016

Pan Roman wątek zamknięty Czy kiedykolwiek złapał Cię głód i miałeś/łaś problem z wyborem pizzy...
~Pan Roman
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 października 2016

Tragiczna obsługa wątek zamknięty Pizza nawet ok, szczególnie za cenę z groupona ale facet obsługujący......
~Mati
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 sierpnia 2016

Stanowczo nie polecam wręcz odradzam wątek zamknięty Witam, Nigdy nikomu nie polecam tego miejsca. Obsługa bardzo niemiła,...
~Justyna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 sierpnia 2016

pizzeria ok alee... wątek zamknięty Do smaku pizzy, czasu realizacji zamówienia oraz ceny nie można się...
~Pizzerman
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 grudnia 2015

Gdzie to razowe ciasto? wątek zamknięty Zamówiłam pizze razową,mój chłopak zwykłą i pizze zupełnie niczym się nie...
~Msx
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 września 2015

Średnio wątek zamknięty Pizza taka sobie, była nieco przypalona, długi czas oczekiwania. Na plus...
~zz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 lutego 2015

Kierowca odrzutowca. wątek zamknięty Kierowca niestety Robertem Kubicą raczej nie jest i chyba szedł na piechotę....
~Nienajedzony
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 stycznia 2015

Kiedyś pysznie, dziś słabo... wątek zamknięty Kiedyś jedzenie było smaczne, porcje dania dnia były duże i naprawdę można...
~Dawna stała klientka
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 22 września 2014

Niestety się pogroszyło... wątek zamknięty Byłem zarówno w lokalu jak i zamawiałem pizze (chyba częściej), Kiedyś to...
~PMC
-

dodano: 14 czerwca 2014

smaczne pizze ale reszte lepiej pominac! wątek zamknięty cóż tu moge napisac tak wiec z racji iz bylem 1 raz to napisze jak bylo bez...
~machlak
-

dodano: 31 marca 2014

Nie polecam wątek zamknięty Skorzystałam z oferty pizzerii wczoraj, niestety jakość wykonania...
~natka
-

dodano: 1 marca 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
54

53

wątków

do góry