Widok

PROFESJONALISTKA

Pani Elzbieta Skoczen to przesympatyczna kobieta, otwarta i od poczatku ma sie odczucie jak by sie Ja znalo od dawna.
W sposob bardzo przystepny i rzetelny przekazala mi swoja wiedze i wprowadzila w tajniki profesjonalnej sztuki makijazu,pielegnacji twarzy i doboru kosmetykow.
U Pani Eli na kursie nie ma sztampowej teorii z ksiazek tylko cala kwintesencja tego,co na prawde trzeba wiedziec by moc zostac dobrym wizazysta.Dowiedzialam sie przez dwa dni wiecej niz oczekiwalam,a Pani Ela wyjasnila wszystko dokladnie i zapewnila swoje materialy, abym mogla uporzadkowac sobie zdobyte informacje.
Oprocz tego zrobila doglebny wglad w moja garderobe, wylapala bledy kolorystyczne i podpowiedziala rozwiazania w laczeniu odpowiednich ubran i dodatkow.
Do tego wszystkiego na koniec otrzymalam reprezentacyjne certyfikaty oraz indywidualna komputerowa analize mojego typu urody.
Polecam wszystkim.Dziekuje bardzo Pani Elu za te niezapomniane dwa dni przygody z makijazem i stylizacja.Pozdrawiam serdecznie.
Moja ocena
obsługa: 6

oferta: 6

jakość usług: 6

kreatywność: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Aniu, ja rownież dziekuje za Twoje zaangażowanie i chęć zdobycia wiedzy. Od samego początku naszego szkolenia byłaś otwarta i przygotowana i perfekcyjnie odrobiłaś nocne zadanie domowe z analizy kolorystycznej na kolejny dzień szkolenia.
Takich uczennic jak Ty życzę wszystkim.Zdolnych, ambitnych i bez wymówek:) Jeszcze raz ja również dziękuję Ci za wspaniałe dwa dni naszego spotkania. Powodzenia w goracej Italii w zawodzie wizażysty:))). Dasz sobie radę:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry