Widok
PROFESJONALNY KURS
Do pana Jacka Sagana trafiłem po zakończonym kursie w innej szkole jazdy, ponieważ dwa pierwsze egzaminy wypadły dość słabo. Problemem były przedewszystkim stres oraz niewielkie umiejętności praktyczne wyniesione z obowiązkowego kursu. Dzięki panu Jackowi przestałem bać się ruchu w centrum miasta, znacząco się dokształciłem oraz nauczyłem bezpiecznie i pewnie kontrolować samochód.
Po kilku mile i konstruktywnie spędzonych godzinach pod czujnym okiem doświadczonego intruktora, wystarczyło tylko pokonać barierę stresu w czasie egzaminu, aby wkońcu się udało! Wysoka profesjonalość prowadzenia kursu, punktualność, wyrozumiałość oraz bezstresowa, przyjacielska atmosfera sprawiają, że bardzo pozytywnie wspominam godziny spędzone za kierownicą "Jedynki". Polecam wszystkim, którzy naprawde chcą przygotować się nie tylko do egzaminu, ale również do przyszłego korzystania z dróg:)
Po kilku mile i konstruktywnie spędzonych godzinach pod czujnym okiem doświadczonego intruktora, wystarczyło tylko pokonać barierę stresu w czasie egzaminu, aby wkońcu się udało! Wysoka profesjonalość prowadzenia kursu, punktualność, wyrozumiałość oraz bezstresowa, przyjacielska atmosfera sprawiają, że bardzo pozytywnie wspominam godziny spędzone za kierownicą "Jedynki". Polecam wszystkim, którzy naprawde chcą przygotować się nie tylko do egzaminu, ale również do przyszłego korzystania z dróg:)
Moja ocena
Ośrodek Szkolenia Kierowców Jedynka
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 5
czas trwania kursu: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 5
5.3
* maksymalna ocena 6