Widok

PRUSZCZ - szukam dobrej fryzjerki!!!!

Możecie polecić kogoś sensownego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam
Pruszczanki - obudźcie się:P
pani Kamila, salon goldwell przy ul. Grunwaldzkiej, dawny "Zbyszko", sama tam uczęszczam i jestem zadowolona
Hmm...a gdzie to dokładnie? bo nie kojarzę....
salon jest po prawej stronie przed mostem w stronę Tczewa, a po lewej widać Jawor
Jeszcze jakieś propozycje?
Salon MODA u pani Mirki na pl. Wolności... jestem bardzo zadowolona :)
Jeszcze sprecyzuje - półdługie ciemne włosy...zawsze mam problem z kolorem (dobierają wciąż nie taki, jaki chcę) i ścięciem fryzury
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja juz od ponad roku chodze do swojej fryzjerki, zawsze dobiera fryzure do ksztaltu twarzy i kolor odpowiedni do typu.teraz mam wlosy za ramiona i na glowie przepiekne refleksy z brązów do tego cena jest dostepna. stylizacja@onet.eu jestem bardzo zadowolona, wlosy robi w pruszczu
korzystam od lat z usług u Pani Ilony. Od niedawna otworzyli salon w miejscu dawnej pizzeri Karolli :-)
Polecam Panią Małgosię-szefową salonu Fabrello-od ul. Mickiewicza w bok chyba ul. Podkomorzego...chodzę tam od ośmiu lat i zawsze jestem zadowolona, nigdy nie wychodzę z taka sama fryzurą, zawsze jest jakiś fajny akcent, koloryzację też polecam, szczególnie Colour Touch
czy ja wiem....nic szczególnego nie robią, a ceny co do Pruszczańskich fryzjerów odbiegają od normy...kosmiczne ceny
To ja może kogos polece - jest to punkt z kosmetyczką.
Fryzjerka Wioletta - jej salon miesci się za salonem Plusa na Kossaka.
Nie pamietam nazwy tego salonu.

Zawsze chodziłam do Fabrello do Agnieszki ale tam każde farbowanie kończyło się na 200zł. Teraz chodzę do Wioli i płacę 140zł za tą samą usługę. To jest wielka róznica a jeżeli chodzi o włosy to sa nawet lepiej zrobione!! U niej ścięcie włosów to koszt 35zł.
A uwierzcie mi ze salonik jest super, higiena również.

POLECAM!!
Podbijam wątek! Szukam fryzjera godnego polecenia (strzyżenie + farbowanie) i w miarę przystępnej cenie :) Jakieś propozycje?
Super fryzjer to Tomek ma salon na Osiedlu Kwiatowym. Ma rekę do cięcia ale tez widziałam ze przychodzi sporo osób na farbowania
tel:508075206
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kate Hair Design ul. Wita Stwosza 14/b6

Kiedyś w Secret Day Spa, obecnie vis a vis Komendy Policji.
Mam długie włosy i ilekroć chciałam odrobinę skrócić wychodziłam z obciętymi. U p.Kasi nie ma tego problemu. Ceny rozsądne, używa dobrych kosmetyków, stałe klientki mogą liczyć na atrakcyjne zniżki :)

Korzystam z usług od roku i jestem bardzo zadowolona. Polecam.
Pozytywne opinie słyszałam od koleżanek odnośnie p. Wioletty, o której wspomniała Magda. Salon na ul. Kossaka.

http://www.katehairdesign.pl/page3.php

dzięki, a to os. kwiatowe to nie jest to w juszkowie? i gdzie tam jest ten salon?
do góry