Widok
PRZEKŁUWANIE USZU - PROSZĘ O PORADĘ :)))
Hej dziewczyny.
Słuchajcie wiecie gdzie w Gdyni przekłuwają uszy na 2 pistolety na raz?
Słyszałam, że gdzieś tak robią, aby dziecko od razu za jednym zamachem przekłuć i już, bo czasami jest tak, że drugiego uszka przekłuć sobie nie daje.
Czekam na odpowiedzi.
I wiecie może jaki jest koszt przekłucia uszu? Czy za kolczyki płaci się osobno?
Słuchajcie wiecie gdzie w Gdyni przekłuwają uszy na 2 pistolety na raz?
Słyszałam, że gdzieś tak robią, aby dziecko od razu za jednym zamachem przekłuć i już, bo czasami jest tak, że drugiego uszka przekłuć sobie nie daje.
Czekam na odpowiedzi.
I wiecie może jaki jest koszt przekłucia uszu? Czy za kolczyki płaci się osobno?
W Studiu Fryzur i Kosmetyki na Świętojańskiej robią nową metodą-Blomdahl. Przekłuwają nie stalą, a plastikiem medycznym aby mieć pewność, że nie pojawi się uczulenie na nikiel, który zawarty jest w każdym metalu. I faktycznie działa. Sama poprosiłam o zrobienie mi trzeciej dziurki i naprawdę było ok, a uszy goją się zdecydowanie lepiej niż przy stali chirurgicznej. Z tego co mi wiadomo to kosmetyczka wykonuje również przekłucia bardzo małym dzieciom i właśnie na dwa pistolety. Całość wygląda zupełnie inaczej niż jak robiłam kiedyś swoje dwie pierwsze dziurki. Zdecydowanie bardziej sterylnie i profesjonalnie, a przy uchu absolutnie nic nie trzeba robić:ani przemywać ani kręcić. Wydałam więcej kasy(1 dziurka60zł), ale było warto:)))
Zadzwoń może do nich i wypytaj o szczegóły.
Powodzenia:)
Zadzwoń może do nich i wypytaj o szczegóły.
Powodzenia:)