Widok

PRZEKŁUWANIE USZU - PROSZĘ O PORADĘ :)))

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny.

Słuchajcie wiecie gdzie w Gdyni przekłuwają uszy na 2 pistolety na raz?

Słyszałam, że gdzieś tak robią, aby dziecko od razu za jednym zamachem przekłuć i już, bo czasami jest tak, że drugiego uszka przekłuć sobie nie daje.

Czekam na odpowiedzi.

I wiecie może jaki jest koszt przekłucia uszu? Czy za kolczyki płaci się osobno?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem gdzie na 2 pistolety :) ale zapytaj na Abrahama, na tyłach Batorego. Od wielu tal istniejąca placówka. Ja tam 'dręczyłam' córcię na jej życzenie :) Było bez stresu :)
numer telefonu (58) 621-72-15 Może akurat.. :)
W Studiu Fryzur i Kosmetyki na Świętojańskiej robią nową metodą-Blomdahl. Przekłuwają nie stalą, a plastikiem medycznym aby mieć pewność, że nie pojawi się uczulenie na nikiel, który zawarty jest w każdym metalu. I faktycznie działa. Sama poprosiłam o zrobienie mi trzeciej dziurki i naprawdę było ok, a uszy goją się zdecydowanie lepiej niż przy stali chirurgicznej. Z tego co mi wiadomo to kosmetyczka wykonuje również przekłucia bardzo małym dzieciom i właśnie na dwa pistolety. Całość wygląda zupełnie inaczej niż jak robiłam kiedyś swoje dwie pierwsze dziurki. Zdecydowanie bardziej sterylnie i profesjonalnie, a przy uchu absolutnie nic nie trzeba robić:ani przemywać ani kręcić. Wydałam więcej kasy(1 dziurka60zł), ale było warto:)))
Zadzwoń może do nich i wypytaj o szczegóły.
Powodzenia:)

Inne tematy z forum Moda i uroda

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (107 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...

Nigdy nie miałam orgazmu pochwowego (29 odpowiedzi)

Moim problemem jest niemożność osiągnięcia orgazmu pochwowego.. Nigdy go nie osiągnęłam, mimo...

Zbyt szybko dochodze (16 odpowiedzi)

Witam. Jestem tu nowy. Mam 27 lat, żonę od 2 lat, z którą seks uprawiam od 3,5 roku, ale......

do góry