Widok

PRZESTROGA!!!

SKORZYSTALAM RAZ I NIGDY WIECEJ! PANI KTORA UWAZA SIE ZA KOSMETYCZKE PODCZAS DEPILACJI WOSKIEM POPARZYŁA MI PACHE!!!
PRZY TYM ZABIEGU UDAŁO SIE TEJ PANI ZERWAC MI KAWAŁKI SKÓRY!!! BÓL STRASZNY, NIE OBYŁO SIĘ BEZ WIZYTY U LEKARZA.CZYSTOSC ZAKŁADU POZOSTAWIA WIELE DO ZYCZENIA. SKUSILAM SIE NA PROMOCJE GRUPONU I BARDZO TEGO ZAŁUJE. NIGDY NIE SKORZYSTAM Z USLUG NIE SPRAWDZONEJ KOSMETYCZKI. PRZESTRZEGAM WSZYSTKIE PANIE.
Moja ocena
obsługa: 2

oferta: 5

jakość usług: 1

klimat i wystrój: 2

przystępność cen: 4

ocena ogólna: -

2.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ta kosmetyczka jest beznadziejna!!!
Panie nie chodzcie tam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie jestem osoba, która udziela się na forum, ale w tym momencie zastanawiam się o co w tym wszystkim chodzi. Jestem stałą klientką tego salonu, jak i salonu w poprzedniej lokalizacji. Nigdy nie spotkałam się z negatywna opinią klientek, które własnie miały bądź były w trakcie wykonywanego "zabiegu". Wręcz odwrotnie. Zawsze chwaliły i były zadowolone. Ja również. Zresztą z niektórymi klientkami od czasu do czasu widuje się właśnie w tym salonie. Czyli są zadowolone. Rozumiem też, ze Pani nie była zachwycona jakością usługi, ale zeby zaraz przestrzegać inne kobiety, a kosmetyczkę obrażać? Od tego jest rozmowa, reklamacja, zadośćuczynienie. W każdej pracy zdarzają się wpadki. Czy Pani jest taka idealna? Ja nie. Ja równiez popełniam błędy, które staram się naprawić, ale nigdy nikt nie obrażał mnie, gdyż jak widać, mam do czynienia z bardziej "cywilizowanym" towarzystwem. A może w tym negatywnych i obraźliwych opiniach ukryty jest jakiś głębszy sens? Może konkurencja? Można sobie gdybać... Ja ze swojej strony mogę powiedzieć tyle, ze moje włosy i stopy są w doskonałym stanie i jak zwykle umówię się na kolejną wizytę. Pozdrawiam serdecznie Panią Anię, P. Weronikę i P.Magdę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
musialaś mieć spoconą pachę dlatego tak się stało , następnym razem wystarczy się wykąpać przed wizytą !!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry