chodziłam do tej przychodni jak byłam dzieckiem zanim stała się placówką prywatną i wszystko było ok, mieli super stomatologów, okulistów i pediatrów, ale odkąd placówkę przejęła grupa LUX MED zaczęła tam "rządzić" istna paranoja, na szczęście rzadko choruję a w zasadzie prawie wcale, ale żeby dostać się do jakiegokolwiek lekarza choćby po receptę albo zwolnienie lekarskie bo np jestem w 39 tyg ciąży i potrzebuję kontynuację zwolnienia bo mój lekarz akurat miał wypadek no niefart- to przepraszam.. panie w rejestracji to przemądrzałe młode siksy które nijak się nie przejmują i maja w nosie ludzi przybierają znudzone pozy na fotelu i mówią "aha to proszę przyjść rano na 7 to może lekarz panią przyjmie"; za każdym razem od kliku lat jak podchodzę tam do rejestracji to słyszę to samo że trzeba się rejestrować z minimum 3 tygodniowym wyprzedzeniem...!!!!! żałosne, już pomijam fakt że mam kartę do LUX MEDU z ubezpieczania grupowego i mam wrażenie że wszystkich traktują tak samo, chociaż jest kilku miłych lekarzy którzy tyrają za troje i zawsze zgodzą się przyjąć poza kolejnością, ale co z tego????? rejestratorki to powinno się przegonić po rozżarzonych węglach za traktowanie ludzi z góry