Widok

PUB BELMONDO-Rumia

Witam,

Czy ktoras z Pan pracowala w tym Pubie u Pani Ewy??? Z tego co slyszałam oferuje 5 zł na godzine na stanowisku barmanki,oczywiscie bez zatrudnienia....masakra jakas...
Czy Ci pracodawcy maja coś z deklami? Niech sama sprobuje sie utrzymac za taką stawke!!!! Naprawde ZENADA!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tacy "pracodawcy" wychodzą z założenia, że wielu ludzi przypartych do muru, szuka na gwałt Jakiejkolwiek pracy...niestety mają rację. Ty nie będziesz chętna - znajdzie się 15 innych na to miejsce, którzy pójdą do pracy z przysłowiowym pocałowaniem ręki.
jak nie jestes z \rumi to bedziesz miala blisko do dworca
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
HEHEHEHEHE!!!! Ciekawe jak wyglada praca w "BELMONDO" kolo dworca?
5 zł...szczyt marzen...jak nie mieszkasz w Rumii,to akurat na bilety ci wystarczy,a moze i nie....hehehehe!
ZENADA!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To co teraz się dzieje w zatrudnianiu ludzi to jest na poziomie kostek od nóg ... prywaciarz przyjmie najchętniej jakiegoś osła za darmochę i cześć.Ale ostatnio mnie już nic nie zdziwi.
Nie dość, że robisz za darmo to w dodatku właściciel jest złodziejem, kantuje klientów na każdym kroku, alkohol jest podmieniony, podawany w brudnych naczyniach. Pub rzeczywiści ukazuje dworcowe klimaty... Gratulacje dla szefostwa ;D

Inne tematy z forum Praca

Stres w pracy (37 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (60 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...

do góry