Widok
PUNKT OPIEKI NAD DZIECKIEM ORAZ PUNKT PRZEDSZKOLNY W BOJANIE
Witajcie:)
Zamierzam otworzyć od lipca 2011 punkt opieki nad dzieckiem oraz punkt przedszkolny, dla najmłodszych mieszkańców Bojana.
Mam na myśli dzieci :
1 - 2,5 lat (- punkt opieki nad dzieckiem)
2,5 - 3 lat (- punkt przedszkolny)
Proszę o Waszą opinię na temat mojego pomysłu.
Zamierzam otworzyć od lipca 2011 punkt opieki nad dzieckiem oraz punkt przedszkolny, dla najmłodszych mieszkańców Bojana.
Mam na myśli dzieci :
1 - 2,5 lat (- punkt opieki nad dzieckiem)
2,5 - 3 lat (- punkt przedszkolny)
Proszę o Waszą opinię na temat mojego pomysłu.
Przedszkole przy Parafi ma złą opinię? Pierwsze słyszę. Dwójkę dzieci tam prowadzę z czego starszy syn chodzi juz trzeci rok i bardzo sobie chwale tę placówke, a zwłaszcza Panie Nauczycielki! Dodatkowe przedszkole jednak myśle że to dobry pomysł, gdyz jest duże przepełnienie w grupach. I to jest fakt.
Witam!
Właśnie jest okres zapisów do żłobków i punktów opieki,muszę gdzieś zapisać mojego malucha i byłoby super gdyby taki punkt opieki powstał w Bojanie,zwłaszcza dla rocznych maluszków. Z tego co wiem jest ich dużo w Bojanie i w okolicy.Czy coś jest już konkretnego z otwarciem takiego punktu w Bojanie?Szukałam jakiś informacji w necie ale nie znalazłam :-( a czas goni i trzeba juz znaleźć opiekę dla dziecka
Właśnie jest okres zapisów do żłobków i punktów opieki,muszę gdzieś zapisać mojego malucha i byłoby super gdyby taki punkt opieki powstał w Bojanie,zwłaszcza dla rocznych maluszków. Z tego co wiem jest ich dużo w Bojanie i w okolicy.Czy coś jest już konkretnego z otwarciem takiego punktu w Bojanie?Szukałam jakiś informacji w necie ale nie znalazłam :-( a czas goni i trzeba juz znaleźć opiekę dla dziecka