Widok

PUNKT OPIEKI NAD DZIECKIEM ORAZ PUNKT PRZEDSZKOLNY W BOJANIE

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witajcie:)
Zamierzam otworzyć od lipca 2011 punkt opieki nad dzieckiem oraz punkt przedszkolny, dla najmłodszych mieszkańców Bojana.

Mam na myśli dzieci :
1 - 2,5 lat (- punkt opieki nad dzieckiem)
2,5 - 3 lat (- punkt przedszkolny)
Proszę o Waszą opinię na temat mojego pomysłu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
super ale w Koleczkowie a nie w Bojanie ..
Mam tutaj lokal , dlatego stawiam na Bojano. Mam nadzieje, że znajdę tutaj chętne osoby zwłaszcza, że Koleczkowo jest niedaleko.
a mozna wiedzieć gdzie ten punkt bedzie??w Bojanie ale w jakim lokalu???
w Bojanie ;/ ;/ ;/
wiem że w Koleczkowie też będzie otwarte przedszkole to super
Witam, a tego co wiem Osoba, która chciała otworzyć punkt przedszkolny w Koleczkowie wycofała się ( tak bynajmniej napisała na forum). Ja stawiam na Bojano:)
słyszałam że pan ... bardzo chce otworzyć w Koleczkowie , zobaczymy i tak się przyda ..:)
zobaczymy ceny :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślę, że to super pomysł.
Będę szukać takiego miejsca dla maluszka od października 2011
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Żal z tego że w Bojanie.. na Bojano stawiać to chyba lipa skoro tam już funkcjonuje jakieś parafialne przedszkole co prawda większość narzeka na nie ale jest.

Cieszę się i czekam na przedszkole w Koleczkowie !!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przedszkole przy Parafi ma złą opinię? Pierwsze słyszę. Dwójkę dzieci tam prowadzę z czego starszy syn chodzi juz trzeci rok i bardzo sobie chwale tę placówke, a zwłaszcza Panie Nauczycielki! Dodatkowe przedszkole jednak myśle że to dobry pomysł, gdyz jest duże przepełnienie w grupach. I to jest fakt.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam!
Właśnie jest okres zapisów do żłobków i punktów opieki,muszę gdzieś zapisać mojego malucha i byłoby super gdyby taki punkt opieki powstał w Bojanie,zwłaszcza dla rocznych maluszków. Z tego co wiem jest ich dużo w Bojanie i w okolicy.Czy coś jest już konkretnego z otwarciem takiego punktu w Bojanie?Szukałam jakiś informacji w necie ale nie znalazłam :-( a czas goni i trzeba juz znaleźć opiekę dla dziecka
i co z tym punkem opieki? slyszalamn ze jakas Pani otwiera ?
Witam mam na imię Ania i otwieram w Bojanie Punkt przedszkolny i Punkt opieki nad małymi dziećmi.Jeżeli wszystko pójdzie jak należy to od czerwca 2011r.tel.bocianiegniazdo-bojano@wp.pl
no to juz 2 nowe miejsca, jedno w koleczkowie i w bojanie to fajnie. ciekawe ktore bedzie ciekawsze i lepsze dla naszych maluszkow:)
image

Inne tematy z forum Bojano

Nowy Sołtys (76 odpowiedzi)

Czytam i nie wierzę. Nowy Sołtys to zrobił nowy Sołtys tamto wsparł. Można można. A stary sołtys....

Plan ogólny Gminy (4 odpowiedzi)

Jak obstawiacie. Wejście w życie Planu ogólnego Gminy, który ma zastąpić MPZP spowoduje, że...

Co zrobić z takimi sąsiadami? (10 odpowiedzi)

Witam, ludzie proszę o waszą opinię mam sąsiadkę która udziela się jako osoba chcąca nieść pomóc...

do góry