Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
juz absolwent - opinia wątek zamknięty Dzisiaj dowiedziałem się, że OSK przy ul, Pomorskiej przestaje istnieć....
~juz absolwent
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 5 kwietnia 2011

JS - opinia wątek zamknięty Teoria stała na naprawdę wysokim poziomie. Może niektórym przeszkadza to, że...
~JS
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 21 marca 2011

Nie poleam szkoly na pomorskiej wątek zamknięty Nie polecam szkoły na pomorskiej. Trzeba sie bezwzględnie dopasować do...
~Roni
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 13 grudnia 2009

PZMOT nie prowadzi szkoleń na PROWO JAZDY NA MOTOR kat A ! wątek zamknięty Dzwoniąc do nich uzyskałem informację iż nie prowadzą szkoleń na A. To co to...
~huzi
1

dodano: 13 września 2010

NIE POLECAM - osrodek na Pomorskiej wątek zamknięty Nie polecam nikomu tej szkoly, sa o wiele lepsze i nawet tansze osrodki w...
~fernando alonzo
1

dodano: 6 września 2010

POMORSKA - SUPER OŚRODEK wątek zamknięty Ośrodek na Pomorskiej jest godny polecenia.Widzę, że jest dużo negatywnych...
~Anonim ;)
-

dodano: 16 grudnia 2010

polecam pana leszka wątek zamknięty witam zniesmaczona nauka w innej gdyńskiej szkole udałam sie do pzm po...
~magda
-

dodano: 8 listopada 2010

POLECAM!!!! wątek zamknięty bardzo jestem zadowolona z ośrodka na pomorskiej, profesjonalna obsługa,...
~Mika
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 18 grudnia 2009

Duży minus wątek zamknięty Z żalem piszę, że niestety PZM Gdynia nie jest godny polecenia z uwagi na to,...
~Slav
-

dodano: 9 listopada 2009

Proponuję bardzo dokładne sprawdzenie instruktora wątek zamknięty Mój był polecany przez wiele osób które wcześniej uczył, a u mnie...
~Przyszły kierowca
-

dodano: 26 października 2009

stoczniowiec były - opinia wątek zamknięty pozdro dla pana edka po jego lekcjach zdałem za I razem jest tak dobry jak...
~stoczniowiec były
-

dodano: 25 października 2009

PZMot relikt przeszłości! wątek zamknięty Podejście typowo post komunistyczne. Pan Rysiu, z którym jeździłam palił...
~Małgosia
-

dodano: 23 października 2009

POLECAM wątek zamknięty Jestem w trakcie zdawania i jak narazie nie widzę żadnych negatywnych stron...
~N.
-

dodano: 10 października 2009

polecam, wątek zamknięty polecam szkołę z 10-tego Lutego,wszystko dobrze poszło,dobre ceny...
~Maciej
-

dodano: 23 sierpnia 2009

PZM - ul. Pomorska wątek zamknięty Przyjazna atmosfera, profesjonalni instruktorzy. Zdałam za pierwszym razem,...
~Anastazja
-

dodano: 20 sierpnia 2009

Polecam wszystkim PZM wątek zamknięty Witam. Co prawda kurs zrobiłam w innej szkole to dopiero tu zobaczyłam jak...
~Beata
-

dodano: 10 sierpnia 2009

PZM 10 lutego-polecam wątek zamknięty Polecam te szkołę. Pan od teorii bardzo mily i bardzo fajnie opowiada o tym...
~Asieńka
-

dodano: 6 sierpnia 2009

ZAŁAM wątek zamknięty Zdałam za 6 razem ale to tylko ze swojej winy bo nie mogłam ogarną pasa ruchu...
~Anna
-

dodano: 8 lipca 2009

Szkola ok! wątek zamknięty uwazam ze szkola jest rewelacyjna wyklady bardzo ciekawe szczegolnie kurs...
~Mala Mi
-

dodano: 22 czerwca 2009

PZM 10 lutego wątek zamknięty Bardzo Polecam,a na jazdy polecam szczególnie Mistrza (Pana Leszka)
~djs
-

dodano: 21 czerwca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
42

39

wątków

do góry