Widok
Masakra,bardzo ci wspolczuje bo nie cierpie tych stworzen.U mnie w domu latem czesto sa pajaki male i duze bo mieszkam pod lasem.Mysle ze powinnas wyrzucic ta choinke,i zobacz w obi czy castoramie srodki na robaki,ja akurat uzywam taki spray z rada i psikam konkretnie na robaka(czesto mam tez osy a nawet ostatniego lata szerszen zawital),latem tez psikalam to na deski na baeierkach lub przy oknach(wiadomo tak by dziecko lub nikt nie dostnol tych miejsc.W casto na dzialach ogrod moze sa takie ze popsikasz w rogach pod sufitem zeby ci sie nie zagniezdzaly.
No on ma swoj ogrod a wlasnciwie dzialke i faktycznie tak jak Agusia pisze choinka tylko pojawila sie w domu cieplo i wylazly pelno i takich malych z ktorych dopiero zrobia sie pajaki i na suficie czarno.Nie cierpie tych stworzen a jeszcze moj synek mam to jest pajak??kurcze teraz wystawilismy ja na dwor moze zamarzna lub pojda gdzies hmmmm szkoda mi wyrzucic taka piekna choinke tylko zastanawia mnie jedna taka kupna nie ma robali a swiezo wycieta z lasu ma czemu ??
mi już tak dwa lata z rzedu z choinki wyszły :) za drugim razem mniej ale za pierwszym sloneczko przygrzało przez okno, mnie akurat w domu nie bylo a po powrocie staaaaaaado na firankach na suficie od karnisza do lampy pajęczyny, male krzyżaki widocznie gdzieś były kokony normalnie by wyszly na wiosnę a tak troche się pospieszyly wciągnelam odkurzaczem worek do śmieci....w tym roku sztuczna...;)
zemsta choinki....hmmmm co niektórzy jak coś palną to tone waży :D nie obchodzisz świąt z choinką że takie twoje zdanie?
współczuje kochana ja tak samo bardzo boję się pająków wrrrrr i dosłownie zawał murowany jakby mi z choinki paskudztwa wyskoczyły ... ja nigdy nie mialam żywej choinki i teraz też mam sztuczną na dodatek mała na segmencie z braku miejsca niestety :( a żeby czuć zapach kupuję sobie gałązki i wstawiam do wazonu ;) zapach jest urok też :)
pewnie najlepiej będzie jak radzą dziewczyny żeby kupić nową a tamta wystawić na dwór skoro szkoda ci wyrzucić ....
współczuje kochana ja tak samo bardzo boję się pająków wrrrrr i dosłownie zawał murowany jakby mi z choinki paskudztwa wyskoczyły ... ja nigdy nie mialam żywej choinki i teraz też mam sztuczną na dodatek mała na segmencie z braku miejsca niestety :( a żeby czuć zapach kupuję sobie gałązki i wstawiam do wazonu ;) zapach jest urok też :)
pewnie najlepiej będzie jak radzą dziewczyny żeby kupić nową a tamta wystawić na dwór skoro szkoda ci wyrzucić ....
A ja w tym roku z jaszczurką w doniczce kupiłam! Szok! Gościu jak mi pakował choinkę w siatkę wyrwał ją więc powiedziałam że sama sobie w domu ją na nowo posadzę...jakie było moje zdziwienie kiedy zaczęłam kopać dołek i wyskoczyła jaszczurka!!! Teraz ta plaga pająków... są wszędzie! Nie ma sensu wywalać choinki bo i tak się rozlazły, nic tylko sukcesywnie zabijać po jednym plus środki...najmniej już chyba na choince jest ale od przyszłego roku sztuczna! nigdy w życiu prawdziwej!
W walce z różnego rodzaju szkodnikami pomogą Wam środki jakie oferuje sklep Pryskaj. Znajdziecie u nich m.in. Silny oprysk strong na komary i pająki cypermetryna 10% 1L Ja jestem zachwycona jego skutecznością. Ich oferta obejmuje wiele środków biobójczych a także dezynfektantów, repelentów, chwytaczy, karmników deratyzacyjnych, pułapek na gryzonie i owady, kolców przeciw ptakom, odstraszaczy biologicznych i elektronicznych i wiele więcej. Nie musicie wychodzić z domu żeby znaleźć idealne rozwiązanie dla siebie. Wystarczy zajrzeć do tego sklepu. Zachwyci Was zarówno skuteczność ich produktów jak również ich konkurencyjne ceny. To świetne miejsce które mogę szczerze polecić.