Widok

Paliwo z E.Leclerc gdansk przymorze...

Motoryzacja Przymorze Małe Temat dostępny też na forum:
Czy tankował ktos? jak z jakoscia? Bo cena dosc atrakcyjna...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
silniki TDI mogą być z pomprowtryskiem - czyli wrażliwe na złą jakość paliwa.
a również TDI mogą być z pompą rotacyjną i tutaj faktycznie możesz lać kujawski.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja tankowałem to coś za 5,09pln ON Energy. Zmuszony brakiem paliwa w baku zjechałem na Leclerc. Przez 60 km zapach frytury a potem "Injection fault" Bede spuszczał ten zajzajer i zobaczymy, Jesli to wina "paliwa" - bede dochodzil roszczeń od stacji.
Wczesniej tankowałem tylko na BP i było wszystko w porzadku.
Silnik 1,5 dci.
Nie polecam i uczulam.
Jesli masz tdi, mozesz lac nawet kujawski, jesli common-rail - unikaj jak ognia!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
A jak z jakością LPG ? Czy jest ktoś kto systematycznie kupuje tu LPG?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gdańsk
Leclerc 95 - 4.77, 98 - 4.87 , ON- 4.56 , LPG - 2.63
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
jakie ceny PB 95 i 98?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja tankowalem ON i wszystko elegancko :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
No zbiorniki sa raczej czyściutkie bo to nowa stacja ktora otworzyli moze 2tyg temu. A ciekawe co bys powiedzial na temat ulepszanych paliw jak np. verva na orlenie ? bo w leclerku tez maja dwa rozne diesle...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Lotos, Shell, BP, Statoil, Lukoil, Auchan, Neste, Orlen jak i wszystkie inne stacje mają paliwo z LOTOS.

Stacje zaopatrują się z tych samych cystern rozwożących paliwa. Paliwo może być gorsze tylko ze względu na accydentalne zanieszczenie np. śniegiem podczas otwierania instalacji w celu zrzutu towaru z cysterny lub też ze względu na korozję/perforację zbiorników na stacji. Tankuj tam gdzie najtaniej i się nie przejmuj - paliwo wszędzie z lotosu, byle zbiorniki na stacji nie były zanieczyszczone.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13
Tankowaliśmy tydzień temu. Wszystko ok.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3