Widok

Paliwo z E.Leclerc gdansk przymorze...

Motoryzacja Przymorze Małe Temat dostępny też na forum:
Czy tankował ktos? jak z jakoscia? Bo cena dosc atrakcyjna...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tankowaliśmy tydzień temu. Wszystko ok.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Lotos, Shell, BP, Statoil, Lukoil, Auchan, Neste, Orlen jak i wszystkie inne stacje mają paliwo z LOTOS.

Stacje zaopatrują się z tych samych cystern rozwożących paliwa. Paliwo może być gorsze tylko ze względu na accydentalne zanieszczenie np. śniegiem podczas otwierania instalacji w celu zrzutu towaru z cysterny lub też ze względu na korozję/perforację zbiorników na stacji. Tankuj tam gdzie najtaniej i się nie przejmuj - paliwo wszędzie z lotosu, byle zbiorniki na stacji nie były zanieczyszczone.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13
No zbiorniki sa raczej czyściutkie bo to nowa stacja ktora otworzyli moze 2tyg temu. A ciekawe co bys powiedzial na temat ulepszanych paliw jak np. verva na orlenie ? bo w leclerku tez maja dwa rozne diesle...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja tankowalem ON i wszystko elegancko :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
jakie ceny PB 95 i 98?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gdańsk
Leclerc 95 - 4.77, 98 - 4.87 , ON- 4.56 , LPG - 2.63
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jak z jakością LPG ? Czy jest ktoś kto systematycznie kupuje tu LPG?
ja tankowałem to coś za 5,09pln ON Energy. Zmuszony brakiem paliwa w baku zjechałem na Leclerc. Przez 60 km zapach frytury a potem "Injection fault" Bede spuszczał ten zajzajer i zobaczymy, Jesli to wina "paliwa" - bede dochodzil roszczeń od stacji.
Wczesniej tankowałem tylko na BP i było wszystko w porzadku.
Silnik 1,5 dci.
Nie polecam i uczulam.
Jesli masz tdi, mozesz lac nawet kujawski, jesli common-rail - unikaj jak ognia!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
silniki TDI mogą być z pomprowtryskiem - czyli wrażliwe na złą jakość paliwa.
a również TDI mogą być z pompą rotacyjną i tutaj faktycznie możesz lać kujawski.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ostatnio tankowała na Neste w Rumi - efekt : czyszczenie układu paliwowego oraz wymiana modułu zapłonu. Mechanicy zabezpieczyli próbki paliwa z baku - jeszcze nie wiem co z tym zrobię :/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
g*wno jak wszędzie !!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to cie wyru..ali!!!
od jakiegoś czasu tankujemy tam oba auta :P jedno jest bardzo wrażliwe na złe paliwo ;)
a my tam ciągle wracamy :]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
powiem szczerze ze ja tam gaz tankowałam raz i przejechałam na pełnym baku o 40km mniej niz jak tankuje przy auchan...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tankowałam tam juz 3 razy,i jak na razie wszystko oki.Mam nadzieję że tak bedzie cały czas.
Zawsze bardzo duzo aut jest na stacji,więc chyba oki :)
Hej tankuje od maj wszystko ok nic budząceko podejżenie kolega LPG też nie nażeka wszystko jest oki paliwo naprawde ok!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
gdzie ty się uczyłeś ortografii ?

aż się słabo robi jak się czyta takie wypociny.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
kazdy pisze jak potrafi wiec o co ci chodzi, watek jest o paliwo z E.Leclerca a nie kto jak pisze
ja osobiscie tankuje gdzie po drodze jesli chodzi o LPG na tej stacji to takie same ceny jak na cpnie samego LPG ul. Kołobrzeskiej a najtaniej jest cpn LPG na ul.Siennickiej przed mostem w strone Przeróbki jezeli jezdze dalej autem to znaczy ze maja gaz ok na tych cpnach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Tankowałem we wtorek ON na tej stacji i powiem wam ze masakra. Przy -17 ledwo auto uruchomiłem (wszystko inne sprawne) a po 5 minutach zgasło (co zdarzyło mi się pierwszy raz) Mocy to chyba o polowe mniej i ledwo dojechalem do stacji zeby dolac na lotosie tego drozszego ON, po 30 km sytuacja wrocila do normy a auto odżyło! NIE POLECAM ON z tej stacji. Benzyne tankowalem tam wielokrotnie i było ok.