Widok
Lotos, Shell, BP, Statoil, Lukoil, Auchan, Neste, Orlen jak i wszystkie inne stacje mają paliwo z LOTOS.
Stacje zaopatrują się z tych samych cystern rozwożących paliwa. Paliwo może być gorsze tylko ze względu na accydentalne zanieszczenie np. śniegiem podczas otwierania instalacji w celu zrzutu towaru z cysterny lub też ze względu na korozję/perforację zbiorników na stacji. Tankuj tam gdzie najtaniej i się nie przejmuj - paliwo wszędzie z lotosu, byle zbiorniki na stacji nie były zanieczyszczone.
Stacje zaopatrują się z tych samych cystern rozwożących paliwa. Paliwo może być gorsze tylko ze względu na accydentalne zanieszczenie np. śniegiem podczas otwierania instalacji w celu zrzutu towaru z cysterny lub też ze względu na korozję/perforację zbiorników na stacji. Tankuj tam gdzie najtaniej i się nie przejmuj - paliwo wszędzie z lotosu, byle zbiorniki na stacji nie były zanieczyszczone.
ja tankowałem to coś za 5,09pln ON Energy. Zmuszony brakiem paliwa w baku zjechałem na Leclerc. Przez 60 km zapach frytury a potem "Injection fault" Bede spuszczał ten zajzajer i zobaczymy, Jesli to wina "paliwa" - bede dochodzil roszczeń od stacji.
Wczesniej tankowałem tylko na BP i było wszystko w porzadku.
Silnik 1,5 dci.
Nie polecam i uczulam.
Jesli masz tdi, mozesz lac nawet kujawski, jesli common-rail - unikaj jak ognia!
Wczesniej tankowałem tylko na BP i było wszystko w porzadku.
Silnik 1,5 dci.
Nie polecam i uczulam.
Jesli masz tdi, mozesz lac nawet kujawski, jesli common-rail - unikaj jak ognia!
kazdy pisze jak potrafi wiec o co ci chodzi, watek jest o paliwo z E.Leclerca a nie kto jak pisze
ja osobiscie tankuje gdzie po drodze jesli chodzi o LPG na tej stacji to takie same ceny jak na cpnie samego LPG ul. Kołobrzeskiej a najtaniej jest cpn LPG na ul.Siennickiej przed mostem w strone Przeróbki jezeli jezdze dalej autem to znaczy ze maja gaz ok na tych cpnach
ja osobiscie tankuje gdzie po drodze jesli chodzi o LPG na tej stacji to takie same ceny jak na cpnie samego LPG ul. Kołobrzeskiej a najtaniej jest cpn LPG na ul.Siennickiej przed mostem w strone Przeróbki jezeli jezdze dalej autem to znaczy ze maja gaz ok na tych cpnach
Tankowałem we wtorek ON na tej stacji i powiem wam ze masakra. Przy -17 ledwo auto uruchomiłem (wszystko inne sprawne) a po 5 minutach zgasło (co zdarzyło mi się pierwszy raz) Mocy to chyba o polowe mniej i ledwo dojechalem do stacji zeby dolac na lotosie tego drozszego ON, po 30 km sytuacja wrocila do normy a auto odżyło! NIE POLECAM ON z tej stacji. Benzyne tankowalem tam wielokrotnie i było ok.