Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Michał - ocena polcam robiliśmy swiece dla Naszego klienta wszyscy zarobili absolutnie...
~Michał
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 23 maja 2025

Marta - ocena Cudowne ciasteczka, każde jedno to istne dzieło sztuki!!!! Idealne jako...
~Marta
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 15 lipca 2024

Gosia - ocena Pani Małgorzata to utalentowana cukierniczka, prowadząca własną firmę, która...
~Gosia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 12 lipca 2024

Małgorzata - ocena Tego właśnie szukałam - kreatywności, dobrych pomysłów i pięknego efektu....
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 lipca 2024

Ola Gdynia - ocena Polecam każdemu kto szuka niebanalnego prezentu na każdą okazje. Produkty...
~Ola Gdynia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 28 marca 2024

CEO Beauty Invest - ocena Do Słodkiego Towaru zleciłem wykonanie logotypu swojej firmy na targi. Efekt...
~CEO Beauty Invest
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 marca 2024

Agata - ocena Foliowe balony to jest jakiś majstersztyk cena super a balon od września 2022...
~Agata
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 18 lutego 2024

Klient2024 - ocena Słabe swiece zapachy sztuczne i zle sienwypalaja sa lepsze firmy
~Klient2024
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 17 stycznia 2024

Klaudia - ocena Niesamowita oferta! Pakiet przeżyć był strzałem w dziesiątkę na prezent dla...
~Klaudia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 20 września 2023

Kinga - opinia Bardzo pozytywny sklep
~Kinga
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 6 sierpnia 2023

Grażyna - opinia wątek zamknięty Wspaniałe miejsce. Można znaleźć skarby.
~Grażyna
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 22 listopada 2022

Anna P - opinia wątek zamknięty Najlepszy sklep imprezowy w jakim kiedykolwiek byłam. Serdecznie polecam!
~Anna P
-

dodano: 2 listopada 2022

Adaś - opinia wątek zamknięty świetnie!!! Od las korzystam z waszych usług. Polecam serdecznie wszystkim,...
~Adaś
-

dodano: 25 października 2022

Agnieszka - opinia wątek zamknięty Świetna obsługa śliczne pamiątki warto wpaść
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 23 lutego 2022

Maciej Jakubik - opinia wątek zamknięty Super asortyment i przemiła starsza pani
~Maciej Jakubik
-

dodano: 23 lutego 2022

Klient - opinia wątek zamknięty Najlepszy sklep z balonami w trójmieście. Byłem w kilku, wiem co mówię :)...
~Klient
-

dodano: 30 grudnia 2021

M. - opinia wątek zamknięty Super wytrzymałe balony z helem. Szybka i bezproblemowa dostawa prosto pod...
~M.
-

dodano: 26 grudnia 2021

Mary - opinia wątek zamknięty Wreszcie trafiłam na ładne, estetyczne i użyteczne pamiątki. Wszystko...
~Mary
-

dodano: 14 października 2021

Ania - opinia wątek zamknięty Zamówiliśmy balony na nasz ślub. Cudowna dekoracja, która była z nami nawet...
~Ania
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 8 czerwca 2021

Maciej - opinia wątek zamknięty Najlepsze balony z helem w Gdyni. Wytrzymują bardzo długo, obsługa na...
~Maciej
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 8 czerwca 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
165

145

wątków

do góry