Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Halina - opinia wątek zamknięty Plisy na okna kupiłam z montażem w firmie z wieloletnim doświadczeniem Pamir...
~Halina
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 29 marca 2021

nie polecam wątek zamknięty Witam,popieram ludzi piszacych negatywne opinie na temat firmy pamir jesli...
~monika
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 13 września 2017

rolety zaciemniające z montażem wątek zamknięty rolety zaciemniające z montażem zamówiłam w Rumia w Firmie Pamir, panowie...
~Krystyna
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 lutego 2019

Rolety dzień noc wątek zamknięty Polecam firmę Pamir szybko i porządnie wykonali usługę fachowe doradztwo...
~Mery
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 12 października 2018

Niepowazne podejście. Olewają i tyle wątek zamknięty Dzisiaj dzwoniłem 4raz. Pierwszy tel 2 sierpnia w sprawie reklamacji. Pani w...
~Gdynianin
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 31 sierpnia 2018

Plisy z montażem wątek zamknięty Plisy mam z Pamir działają bez zarzutów. Miła obsługa i sprawne...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Verandy wątek zamknięty ostatnio montowała mi ekipa z Pamir-u Verandy na tarasie i dobrze wyszło, tak...
~klientka
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Plisy wątek zamknięty W zeszłym tygodniu na moich oknach panowie z firmy Pamir zamontowali rolety...
~Iza
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 stycznia 2017

nie polecam wątek zamknięty po stosunkowo szybkim montażu rolet antywłamaniowych produkt okazał się...
~Robi
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 sierpnia 2017

moskitiery wątek zamknięty ostatnio nabyłam moskitiery do domu w tej firmie i był to dobry wybór,...
~Jowita
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 sierpnia 2017

Brama garażowa wątek zamknięty Zamówiłam w tej firmie bramę do garażu z polecenia od koleżanki. Jak się...
~Halinka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 czerwca 2017

Nie polecam!!! wątek zamknięty Pamir z Rumi - do pomiaru, wyceny , podpisania umowy, montażu przyjeżdżają...
~Magda
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 czerwca 2017

Maarkiza balkonowa wątek zamknięty Markize postanowilem zamowic od nich po mimo zlych opini na ich temat. nie...
~Mieszkaniec
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2017

brama rolowana typu krata do boksu handlowego wątek zamknięty Polecam szczerze wszystkim kupcom bramy rolowane w typie kraty w firmy Pamir....
~zadowolona klientka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 stycznia 2017

Pseudofachowcy wątek zamknięty Omijać szerokim łukiem. Rolety zacinają się, piloty nie działają. Parapety...
~Kuba
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 grudnia 2016

Solidna i rzetelna firma!!! Polecam... wątek zamknięty Skorzystałam z firmy Pamir po namowie koleżanki, która mi ją poleciła. Miałam...
~Marian
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 31 sierpnia 2016

Nie polecam firmy Pamir! wątek zamknięty Nie polecam ze względu jakości wykonania usługi. ..Kiepsko bardzo...
~Kupujacy
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 sierpnia 2016

rolety dzień i noc - rzetelna i solidna firma wątek zamknięty jestem bardzo zadowolona z usług firmy Pamir... dwa tygodnie temu umówiłam...
~Zofia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 lutego 2016

Brama garażowa sterowana elektrycznie na pilota wątek zamknięty Kilka dni temu panowie z firmy Pamir montowali u mnie w domu bramę zwijaną,...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 stycznia 2016

Rolety antywłamaniowe i materiałowe wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy, robili u mnie rolety zewnętrzne...
~Igor
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 stycznia 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
36

27

wątków

do góry