Widok

Pan Paweł Tyka - najlepszy fizjoterapeuta i chiropraktyk !

Wszystkim, którzy zmagają się z jakimikolwiek bólami kręgosłupa, pleców szyi,stawów, czy rwy kulszowej polecam pana Pawła Tykę. To osoba, która pozwoli nam pozbyć się każdego bólu. Sama od roku próbowałam uporać się z bólem szyi, który był następstwem wypadku. Praktycznie po drugiej wizycie jak ręką odjął. Czuję się rewelacyjnie ! Mój brat miał intensywny ból nogi od dwóch lat i nie pomagało mu nawet zażywanie kapsułek ketonalu, również po drugiej wizycie u pana Pawła czuje się jak nowo narodzony ! Zgadzam się z opiniami powyżej, że Pan Paweł to cudotwórca ! Z każdego bólu potrafi uwolnić człowieka. Wszystkim gorąco polecamy ten gabinet.
Moja ocena
obsługa: 6

jakość usług: 6

wyposażenie: 6

czas oczekiwania: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 18

pitoli Pani głupoty Pani Izabelo. Byłem u Pana Pawła i wizyta nic mi nie pomogła. Metody stosowane przez pana Pawła są rzadko stosowane i wątpię że skuteczne . Nakłuwanie kręgosłupa w miejscach bólu + rozciąganie na łózko ? Tak wygląda wizyta za którą płacimy ? Porozciągać mogę się w domu a nakłuwanie bolących miejsc zrobię sobie widelcem jak zresztą sam radził.... Proszę wspomnieć o tym ,że na początku wizyty podpisujemy zgodą na tzw zabieg. Czyli 'lekarz" nie ponosi odpowiedzialności za to co robi ? Pierwszy raz spotykam się z takim czymś. Nie polecam tego pana, strata pieniędzy i zdrowia.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 6

Proponuję wybrać się jeszcze raz, później drugi i na pewno odczuje Pan różnicę. Ból przejdzie, ale po jednym zabiegu niestety w stu procentach nie przestanie boleć... Dodam, że do Pana Pawła należ chodzić na zabiegi systematycznie co kilka tygodni, a kręgosłup nie będzie bolał.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

pitoli Pan głupoty. Metody są skuteczne i naprawdę usuwają ból co sprawdziłam na własnej osobie. 2 lata z bólem a po 3 wizytach nie pamiętam co to ból kręgosłupa. Teraz chodzę profilaktycznie 1 raz w miesiącu. Na początku też myślałam że to "czary mary" ale skutek jest taki że nie ma bólu, mogę normalnie funkcjonować i to jest najważniejsze. A lekarze mówili że stan kręgosłupa jest nieoperacyjny.
Polecam Pana Pawła w 100%.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Pan Paweł nie jest chiropraktykiem, to po prostu fizjoterapeuta. A to DUŻA różnica.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry