Widok

Pan Peabody i Sherman

Pan Peabody i Sherman Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Pan Peabody i Sherman.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miła niespodzianka

Zwiastun nie bardzo mnie zachęcał,a wybrałam się do kina z dzieckiem i jesteśmy bardzo zadowoleni. Bajka mądra, z poczuciem humoru i naprawdę wartką akcją. Słodki psiak i jego synek. Jeżeli ktoś ma ochotę się pośmiać ,to polecam.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 3

A ja nie polecam i to żadnego filmu w kinie dla dzieci, przed bajką 30 minut reklam i pranie mózgów dzieciom ? To jest jakieś nienormalne.Nie dość że bilety są drogie to jeszcze przed seansem muszę oglądać 30 minut reklam,niedługo film będzie przerywany jak w TV reklamami.Osobiście rezygnuję z kina całkowicie i chyba nie tylko ja bo w kinie pustki nawet promocje 13 zł za bilet nie pomogły.Dziwić się że jest tak wielkie piractwo w Polsce ? Ja się już nie dziwię.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pouczająca bajka.

Bajka jest bardzo przygodowa można się wiele nauczyć o różnych zwyczajach Włoch, Starożytnego Egiptu, Francj i Grecj.Można się pośmiać i zobaczyć wiele sławnuch żyjących i nie żyjących ludzi.Polecam. (:
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

Panie Karolu

Może by tak pouczyć się pisania?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 16

Pan Peabody i Sherman

"słodziutka" bajeczka!
polecamy!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

rzadko zdarza się film dla dzieci

z intelektualnymi i emocjonalnymi treściami. Nie jest to może ubaw po pachy, kilka razy się pośmiałam, raz wzruszyłam, ale cała masa mądrości jest w tym filmie, dziecko ma okazję poznać najbardziej znane historyczne, mitologiczne, legendarne fakty w zabawny sposób. Film jest dobry.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam !! ciekawa bajka,puczajaca,śmieszna -dla dzieci i rodziców :) NAPRAWDE POLECAM bo warto :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

mi się podobało

Pan Peabody i Sherman wywoływał emocje u mojej mamy też i u mnie. Myślę, że każdy wyniósł z tego filmu trochę wiedzy. Dobrze się bawiłem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piękna i mądra bajka,bardzo polecam, dawno takiej nie było
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fajne
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Filmy

Rocznica (9 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Rocznica . Przeczytaj o filmie.

Klarnet (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Klarnet . Przeczytaj o filmie.

Chopin, Chopin! (16 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Chopin, Chopin! . Przeczytaj o filmie.

do góry