Widok
Pan fryzjer
jestem załamana podejściem tego faceta do własnego zawodu jak i kultury osobistej i podejścia do klienta . Mam rozjaśnione od połowy włosy zrobione tak zwane sombre do tego Pana przyszłam na podcięcie końcówek . Nie był przeze mnie pytany o opinie na temat moich włosów mimo to cały czas ja wyrażał . Podkreślał jak to moje włosy sie plączą, prychał nagłos kiedy czesał moje włosy i na końcach robiły sie kołtuny, pokazał mi 15 cm końcówek i powiedział ze tyle powinien ściąć bo sa całe zniszczone tym rozjaśnieniem i wyglada to dla niego brzydko , podczas suszenia i czesania używał tyle delikatności co nic ze względu na to jak bardzo mnie ciągnął za włosy wyrwał mi ich chyba z garść , na koniec nie zapytał czy chce mieć wyprostowane włosy nie nałożył serum mimo iż wiedział ze mam bardziej wysuszone końce od rozjaśnienia i powinien to zrobić nie wspominając iż włosy miałam od nasady mokre i niedususzone i w takim stanie wypuścił mnie z zakładu fryzjerskiego . Stanowczo nie polecam to był moj największy błąd fryzjerski w życiu.
Moja ocena
* maksymalna ocena 6