Widok
Jak to jest ze znikającymi wpisami? Zajrzałem tu rano i powyżej był komentarz sadyla. Komentarz ten chyba nie naruszał regulaminu. A skoro tak to dlaczego został usunięty? Cały ten wątek jest bezsensowny, w pierwszym poście jest przekleństwo, na które moderacja zupełnie nie reaguje a usunięty zostaje prześmiewczy komentarz żenująco głupiego wątku. Ktoś widzi tu jakąś logikę?
Poseł Nowacka mówiła wtedy o lepsizmie tow. Kaczyńskiego, który wjeżdżał limuzynami na cmentarz w dniu 10 kwietnia, podczas gdy Ona tego samego dnia szanując zakazy przeżywała ból po stracie swojej Matki w domu.
Dyndające nóżki Jadzi, palec Lichockiej czy chamska hołota Kaczyńskiego to symbole tej władzy.
Władzy pogardy wobec Polaków.
Zegar tej władzy odmierza już jej koniec.
Niedługo zgotujemy wielkie pożegnanie panu duda i jego Małżonce pod pałacem prezydenckim, a osoba winna gwałtów konstytucyjnych znajdzie się tam gdzie powinna, czyli przed Trybunałem.
Dyndające nóżki Jadzi, palec Lichockiej czy chamska hołota Kaczyńskiego to symbole tej władzy.
Władzy pogardy wobec Polaków.
Zegar tej władzy odmierza już jej koniec.
Niedługo zgotujemy wielkie pożegnanie panu duda i jego Małżonce pod pałacem prezydenckim, a osoba winna gwałtów konstytucyjnych znajdzie się tam gdzie powinna, czyli przed Trybunałem.