Widok
Pozatym strasznie lubi małym dzieciom przepisywac antybiotyki za kazdym razem!Moje dziecko miało ich az 3 pod rząd z przerwami tygodniowymi.Odkąd zmieniłam lekarza moj syn nie miał antybiotyku ani razu.!!!!Nienawidze tej Polanowskiej zniszczyła zdrowie mojemu dziecku bo nie potrafiła mu pomóc przez 3 lata jest on od urodzenia jest alergikiem.Mogła to przewidziec(jako lekarz z "doswiadczeniem") a nie truć go tymi świństwami.zastanawiam sie nad złozeniem skargi na nią...bo juz nikt nie zwróci mu zdrowia a to wszystko przez niekompetentne rozpoznanie...
Przeciez ona doprowadziła go do zapalenie płuc jak miał 3 latka.Najpierw kaszlał lekko to buch antybiotyk-nie pomogło!Potem już było gorzej to buch nastepny!Potem wysłała mnie z nim na rentgen płuc co wykazało zapalenie to buch trzeci antybiotyk.oczywiscie nadal kaszlał wysłała mnie po 4 miesiacach nieudanego leczenia do alergologa gdzie powinna to zrobic jak miał 6 miesiecy gdy przyszłam z nim do niej bo miał wysypke na całym ciele(uczulenie na laktoze)Wogóle to ksiązkę mozna o tym napisac.
Zamówiłam prywatną wizyte domową.Pomogła nam lekarz pediatra od chorób płuc.wtedy dostał wziewne leki.Bierze je 2 lata.
Miał alergiczne testy oczywiscie.Treaz jest własciwie leczony.U lekarza alergologa.wiec gdzie był błąd?
Zamówiłam prywatną wizyte domową.Pomogła nam lekarz pediatra od chorób płuc.wtedy dostał wziewne leki.Bierze je 2 lata.
Miał alergiczne testy oczywiscie.Treaz jest własciwie leczony.U lekarza alergologa.wiec gdzie był błąd?
Wiem o tym ze mało jest dobrych lekarzy z prawdziwego zdarzenia.Teraz juz sama wiem co mu pomoże i żałuje ze nie poszłam na medycyne ;-) Niektórzy Lekarze uwielbiają przepisywac antybiotyki.Traktuja pacjentów taśmowo i a przecie każdy z nas jest inny i to mnie boli...zyczę zdrowia wszystkim w ten jesienny czas i prosze was z dala od antybiotyków!To jest ostatecznośc!
A własnie mozliwe ze lakarka doprowadzi do astmy ja jak byłam dzieckiem to lekarka leczyła mnie cały czas na zapalenie płuc antybiotyk nie pomagał olazało się ze miałam początki astmy która powinna zaczać leczy zeby ja zachamować a ona twierdziłą ze to zapalenie płuc po zmianie lakaza udało sie mnie uratować przed ta cieżką choroba
problem niewłaściwego leczenia antybiotykami alergii które kończą się astmą , zmiana pediatrów i szukanie dobrego alergologa...znam to świetnie i współczuje ja ciągle jestem niezadowolona z lekarzy i już myślałam że może coś ze mną nie tak w końcu medycyny nie kończyłam... ręce mi opadają a dziecko cierpi...
nieleczone bądź źle leczone alergie pokarmowe powodują astmę, więc to jednak w pewnien sposób jest z winy lekarza.
pożal się boże ta nasza służba zdrowia!
ja też mam w przychodni panią pediatrę ****. na szczęscie mój Mały prawie nie choruje. a jak już coś mi nie pasuje to potwierdzam diagnozę u prywatnego lekarza. też jest alergikiem i gdybym stosowała się do jej cudownych pomysłów to zapewne nie byłoby teraz tak wesoło.
pożal się boże ta nasza służba zdrowia!
ja też mam w przychodni panią pediatrę ****. na szczęscie mój Mały prawie nie choruje. a jak już coś mi nie pasuje to potwierdzam diagnozę u prywatnego lekarza. też jest alergikiem i gdybym stosowała się do jej cudownych pomysłów to zapewne nie byłoby teraz tak wesoło.
Słyszałam negatywne opinie na temat tej pani, nawet w środowisku lekarzy. Trafiliśmy do niej przypadkiem, kiedy była na zastępstwie naszej pani doktor. Zrobiła na mnie dobre wrażenie. Przepisała sensowne leki które podziałały, nie od razu antybiotyk. Dokładnie obejrzała dziecko, zajrzała w pieluchę (co nie zdarza się każdemu pediatrze).