Widok
Pani "szefowa"
Nie mogę się powstrzymać,aby podzielić się z Wami moimi przemyśleniami....Studio 3cityink samo w sobie rewelacja,Pan Karol i Pan Rafał naprawdę godni polecenia-potrafią doradzić w wyborze tatuażu,odpowiedzą na każde nurtujące Cię pytanie,jest jedno jedno "ALE"-Pani Asia(zwana dalej szefową).Pani widać z chęciami do tego czym się zajmuje,jednak w tym przypadku teoria przewyższa praktykę.Będąc kolejny raz klientką chłopaków,wdałam się w rozmowe z szefową na temat usunięcia starego tatuażu.Pani za wszelką cenę chcę wmówić,iz śladu nie zostanie,spokojnie się bliznę opali itd....Droga Pani szefowo-proszę nie wprowadzać ludzi w bład,bo jeśli wierzy Pani w to co wciska Pani ludziom-to szczerze mi Pani żal!!!Takie opinie proszę wystawiać po roku,dwóch od usunięcia tatuażu!!!!Zrozumiałe,że "reklama dzwignią handlu",lecz nie tędy droga miła Pani.Ponadto rażące jest to,jak wyniosle Pani obwieszcza wszystkim,ze szefem tam jest Pani.Szacunku proszę się nauczyć wobec swoich współpracowników!!!!Chłopaki,Wam życzę przejęcia pałeczki lub otworzenia własnego interesu.Dla Was Karol i Rafał czapki z głów-za cierpliwość do pożal się Boże szefowej!!!!!
Moja ocena
3 City Ink
kategoria: Studia tatuaży
obsługa: -
oferta: -
jakość usług: -
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 1
3.5
* maksymalna ocena 6
Witam,
Nie przypominam sobie abym kiedykolwiek powiedziała,że nie zostaje jakakolwiek blizna, po usuwaniu zostają przebarwienia które po jakimś czasie zanikają/przy odpowiedniej pielęgnacji., wiedzę takową posiadam dzięki szkoleniom jakie przebyłam, rozmową z specjalistami i tatuażach które usunęłam podczas 7 miesięcy praktyki.
Bardzo dziękuje za Pani uwagi na swój temat i chociaż się z nimi nie zgadzam w pełni to przyjęłam je do wiadomości. W moim odczuciu najlepszą reklamą jest dobrze wykonywana praca którą w naszym studiu codziennie uskuteczniamy. Ponadto uważam, iż każdą osobę traktuje z szacunkiem dlatego mimo wszystkiego pozdrawiam Panią ;-)
Nie przypominam sobie abym kiedykolwiek powiedziała,że nie zostaje jakakolwiek blizna, po usuwaniu zostają przebarwienia które po jakimś czasie zanikają/przy odpowiedniej pielęgnacji., wiedzę takową posiadam dzięki szkoleniom jakie przebyłam, rozmową z specjalistami i tatuażach które usunęłam podczas 7 miesięcy praktyki.
Bardzo dziękuje za Pani uwagi na swój temat i chociaż się z nimi nie zgadzam w pełni to przyjęłam je do wiadomości. W moim odczuciu najlepszą reklamą jest dobrze wykonywana praca którą w naszym studiu codziennie uskuteczniamy. Ponadto uważam, iż każdą osobę traktuje z szacunkiem dlatego mimo wszystkiego pozdrawiam Panią ;-)