Widok
"Konkurs Wielkanocny - na najładniej udekorowane jajka"
Myślę że taki temat konkursu przez wielu może być opacznie zrozumiany. Proponuję w celu uniknięcia ewentualnych nieporozumień słowo jajka zamienić na pisanki.
:))))
Myślę że taki temat konkursu przez wielu może być opacznie zrozumiany. Proponuję w celu uniknięcia ewentualnych nieporozumień słowo jajka zamienić na pisanki.
:))))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
konkurs na temat konkursu? coś dla mnie!
można kategorie dot. przedmiotu na zdjęciu, formy przedstawienia, artyzmu fotki.
na fejsie chyba Gdyni pojawiają się z pytaniem "gdzie zostało zrobione zdjęcie". czasem też zagadki "co jest na zdjęciu".
z zachęcających do aktywności: fotki ze spaceru, miasta, budynków, iluminacji, plaży, lasów, parków, cmentarzy, pór roku (wiosny zimą itd), zwierząt niedomowych (konie, wiewiórki, łabędzie, żyrafy itd), ulubionych dyscyplin sportowych
z abstrakcyjnych: miłość, radość, przyjaźń, zabawa, światło, ciemność
z własnych: łóżko, szafa, łazienka, kuchnia, śniadanie, wypiek, obiad (kolacje będą raczej nudne, chyba, że romantyczne), paznokcie, roślinka doniczkowa, kubek do kawy/herby, komputer do udzielania się na forum ;), kapciuszki, kapelusz, najwyższe posiadane obcasy.
zwierzątka domowe też są spoko.
kreacje karnawałowe bardzo spoko (koniecznie prezentowane na sweet fociach w lustrze).
na kochanki kilku mogłoby się pokusić, jednak mam wątpliwości czy taki konkurs nie dyskryminowałby osób w normalnych związkach.
ale plizzz - nie dzieci. w ogóle uważam, że publikacja zdjęć dzieci w Internecie powinna być zabroniona.
można kategorie dot. przedmiotu na zdjęciu, formy przedstawienia, artyzmu fotki.
na fejsie chyba Gdyni pojawiają się z pytaniem "gdzie zostało zrobione zdjęcie". czasem też zagadki "co jest na zdjęciu".
z zachęcających do aktywności: fotki ze spaceru, miasta, budynków, iluminacji, plaży, lasów, parków, cmentarzy, pór roku (wiosny zimą itd), zwierząt niedomowych (konie, wiewiórki, łabędzie, żyrafy itd), ulubionych dyscyplin sportowych
z abstrakcyjnych: miłość, radość, przyjaźń, zabawa, światło, ciemność
z własnych: łóżko, szafa, łazienka, kuchnia, śniadanie, wypiek, obiad (kolacje będą raczej nudne, chyba, że romantyczne), paznokcie, roślinka doniczkowa, kubek do kawy/herby, komputer do udzielania się na forum ;), kapciuszki, kapelusz, najwyższe posiadane obcasy.
zwierzątka domowe też są spoko.
kreacje karnawałowe bardzo spoko (koniecznie prezentowane na sweet fociach w lustrze).
na kochanki kilku mogłoby się pokusić, jednak mam wątpliwości czy taki konkurs nie dyskryminowałby osób w normalnych związkach.
ale plizzz - nie dzieci. w ogóle uważam, że publikacja zdjęć dzieci w Internecie powinna być zabroniona.
Jeśli od czegoś powinno się zaczynać, to może od kawy w najróżniejszych odsłonach. Konkurs na ulubiony kubek, zasugerowany przez Mo_, też mógłby cieszyć się sporym zainteresowaniem.
Co do stroju karnawałowego... podejrzewam, że największy odzew byłby pod hasłem "nasze pociechy w śliczniutkich przebrankach". Nie chcę nikogo urazić, bowiem Panowie aktywnie się udzielają- może coś w szafach ukrywają :)
P.S. "obiad?"... czyżby Admin odczuwał głód?
Co do stroju karnawałowego... podejrzewam, że największy odzew byłby pod hasłem "nasze pociechy w śliczniutkich przebrankach". Nie chcę nikogo urazić, bowiem Panowie aktywnie się udzielają- może coś w szafach ukrywają :)
P.S. "obiad?"... czyżby Admin odczuwał głód?
czy muszą być trzy nagrody?
czy w razie konieczności zdobywca trzeciego miejsca nie mógłby przygotować kawy i deseru Adminowi?
czy podanie obiadu Adminowi dopraszającemu się o posiłek może być utrapieniem? czy nie jest przyjemnością owieczki zrobić coś dla pasterza? ;))))
czy w konkursie na obiad nie należy wprowadzić etapu oceny walorów smakowych obiektu konkursu?
czy w razie konieczności zdobywca trzeciego miejsca nie mógłby przygotować kawy i deseru Adminowi?
czy podanie obiadu Adminowi dopraszającemu się o posiłek może być utrapieniem? czy nie jest przyjemnością owieczki zrobić coś dla pasterza? ;))))
czy w konkursie na obiad nie należy wprowadzić etapu oceny walorów smakowych obiektu konkursu?
Czy musisz zadawać tak dużo pytań ?
" czy drugie miejsce nie może objąć organizacji imprezy dla reszty forum? ;)))"
Czy musisz pytać o rzeczy oczywiste ?
Czy musisz zdobyć drugie miejsce żeby zorganizować imprezę dla całego forum skoro sama wpadłaś na ten pomysł ?
;)))
" czy drugie miejsce nie może objąć organizacji imprezy dla reszty forum? ;)))"
Czy musisz pytać o rzeczy oczywiste ?
Czy musisz zdobyć drugie miejsce żeby zorganizować imprezę dla całego forum skoro sama wpadłaś na ten pomysł ?
;)))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Jaaaaki fajny temat;) Dlaczego nie widziałam go wcześniej;)
Mo! A może konkurs na najładniej pomalowane paznokcie podczas babskiego wieczoru na forum;)?
Przez Was zapomniałam po co tu przyszłam.;)
Aaaaaa już wiem;)
Chciałam Adminowi kawał sprzedać;)
Inżynierowie: mechanik, chemik i informatyk jadą jednym samochodem. Nagle silnik pycha, buczy, gaśnie, auto staje.
- To coś z silnikiem - mówi mechanik.
- Myślę, że paliwo jest złej jakości - stwierdza chemik.
- wysiądźmy i wsiądźmy, może to pomoże - mówi informatyk.
;]
Mo! A może konkurs na najładniej pomalowane paznokcie podczas babskiego wieczoru na forum;)?
Przez Was zapomniałam po co tu przyszłam.;)
Aaaaaa już wiem;)
Chciałam Adminowi kawał sprzedać;)
Inżynierowie: mechanik, chemik i informatyk jadą jednym samochodem. Nagle silnik pycha, buczy, gaśnie, auto staje.
- To coś z silnikiem - mówi mechanik.
- Myślę, że paliwo jest złej jakości - stwierdza chemik.
- wysiądźmy i wsiądźmy, może to pomoże - mówi informatyk.
;]
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
A propos ewolucji to mi się skojarzyło się http://www.youtube.com/watch?v=sfo6S79S8s4
Przychodzi facet do sklepu zoologicznego i przygląda się zwierzakom na wystawie. W międzyczasie wchodzi inny klient i kupuje małpę z klatki obok.
Facet słyszy cenę: 5 000 USD.
- Czemu ta małpa taka droga?
- Ona programuje biegle w C... wie pan... szybki, czysty kod, nie robi błędów... warta jest tej ceny.
Obok stała druga klatka, a tam cena: 10 000 USD
- A ta małpa czemu taka droga?
- Bo ta małpa programuje obiektowo w C++, może też pisać w Visual C++, trochę w Javie... wie pan... tego typu. Bardzo przystępna cena.
- A ta małpa? - pyta facet wskazując na klatkę z ceną 50 000 USD
- Taaaa? Nigdy nie widziałem, by coś robiła, ale mówi, że jest Adminem.
- - -
Klasyfikator pojemności butelek wódki w świecie informatyków:
0.1 l - demo
0.25 l - trial version
0.5 l - personal edition
0.7 l - professional edition
1.0 l - network edition
1.75 l - enterprise
3 l - for small business
5 l - corporate edition
Facet słyszy cenę: 5 000 USD.
- Czemu ta małpa taka droga?
- Ona programuje biegle w C... wie pan... szybki, czysty kod, nie robi błędów... warta jest tej ceny.
Obok stała druga klatka, a tam cena: 10 000 USD
- A ta małpa czemu taka droga?
- Bo ta małpa programuje obiektowo w C++, może też pisać w Visual C++, trochę w Javie... wie pan... tego typu. Bardzo przystępna cena.
- A ta małpa? - pyta facet wskazując na klatkę z ceną 50 000 USD
- Taaaa? Nigdy nie widziałem, by coś robiła, ale mówi, że jest Adminem.
- - -
Klasyfikator pojemności butelek wódki w świecie informatyków:
0.1 l - demo
0.25 l - trial version
0.5 l - personal edition
0.7 l - professional edition
1.0 l - network edition
1.75 l - enterprise
3 l - for small business
5 l - corporate edition
Czy ten problem w dniu dzisiejszym nie koliduje z procesami myślowymi zachodzącymi w mojej głowie?
Czy nie uważacie, że bazylia jest doskonałym ziołem? A może...?
http://www.youtube.com/watch?v=V7lTYfMnHYQ
Czy nie uważacie, że bazylia jest doskonałym ziołem? A może...?
http://www.youtube.com/watch?v=V7lTYfMnHYQ
Czy prośba o wybaczenie, iż Pan Koterski tak zapadł w mojej pamięci, nieco choć zmiejszy ból wywołany fonią?
http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&v=u3bBYLbKUvU&NR=1
http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&v=u3bBYLbKUvU&NR=1