Widok

Panieński.

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ostatnio usłyszałam od znajomej ze jej kolezanka odwołała nagle slub bo okazało sie ze jej wybranek nie oparł sie Pani ktora zabawiała Panow na wieczorze Panieńskim:/Pozniej wyczytałam gdzies ze ponad 80% mezczyzn zdradza swoje przyszłe na yakich wieczorkach:( (nie wiem czy to prawda) ale juz jak sie słyszy o takich rzeczach to az strach pomyslec co nasi faceci na nich robia:) Co myslicie???zaufanie zaufaniem no ale wiadomo alkochol czasem robi swoje:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Etam ja uwazam ze jak ma zdradzic to i tak zdradzi, niepotrzebny mu jest wieczor kawalerski....
matko to co to był za facet widocznie niedorosł do roli meża jak ulega pierwszej lepszej :)

image
ja uwazam ze to bardziej wplyw kolegow niz pani tancereczki. No coz, sama mam pewne obawy przed tym wieczorem, ale ufam kolegom mojego narzeczonego i jemu samemu, zreszta co ma byc to bedzie.

image

image
co maja do tego koledzy, stary watek ale takiej wypowiedzi dawno nie widziałam. Facet ma na pewno skończone 18 lat i własny rozum to co tu maja dopowiedzenia koledzy!!!

Nasza Kochana Lenka
image
image
jak będzie chciał zdradzic, to nie ważne czy to wieczór kawalerki czy jakikolwiek inny, a koledzy??może być pod ich presją, ale wtedy jast niezłym dupkiem hehehe
jak bedzie pod presja kolegów, to koledzy mogą mieć wpływ na jego małżenstwo, to ja podziękowałabym za takiego męza-dupka

Nasza Kochana Lenka
image
image
@gnieszka celnie to ujeła ;)
Dobrze, że w czasie wieczoru kawalerskiego - a nie po ślubie. Jeszcze się można wyplątać. Potem byłoby gorzej.

image
Jak facet ma takich kolegów to sam raczej tez normalny nie jest.
Można ustalic z wybrankiem na co się zgadzasz a czego tolerować nie będziesz na jego wieczorze kawalerskim. Jeśli Cię szanuje zrozumie i nie zrobi nic co mogłoby Cię skrzywdzić. Przed Wami wspólne życie i nie ma sensu zaczynać od domysłów i braku zaufania.

image