Widok

Panny Młode 2009 wasze suknie:)

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Niektóre z was na pewno juz mają na oku wymarzoną suknię ślubną,jestem ciekawa jakie modele w r.2009 będą królować..........
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja juz swoją mam. Myślałam o innej ale okazało że w tej lepiej wyglądam ;-))

image
image
image
image

a otóż i moja suknia (przymiarka w salonie Etiene Gdańsk Osowa) zamówiona do odbioru w maju:)
A ja mam FALLON firmy GALA z salonu beauty
image
image

do góry:)
Aaguniaa84
Czy można wiedziec gdzie ją kupiłaś?

Jaki masz rozmiar tej sukienki, jest fantastyczna
Nareszcie ja też mogę się pochwalić...jutro jadę odebrać moją wymarzoną AWĘ - nie spodziewałam się, że podjęcie decyzji o zakupie sukni daje tyle radości...

Polecam Wam szukać cierpliwie Waszych wymarzonych sukien, bo się naprawdę opłaca...

Ja moją uznałam za najładniejszą jakiś rok temu - obejrzałam setki sukien, kilka przymierzyłam - ale jak ubrałam AWĘ...cóż...poprostu marzy mi się iść do ślubu jaknajprędzej...

A najważniejsze...GDYBY NIE WESELNIK BYM JEJ NIE MIAŁA....:)
a moja sukienka to White One 181. Nie mogłam się jej oprzeć:-) A zdjęcia wstawić nie umiem, ale myślę, że wiecie która to:-)
po licznych podrozach po salonach zdecydowalam sie na model deimos z kolekcji pronovias salon madonna. maiłam nadzieje ze moze jakas forumka miala ta suknie i bedzie chcial asprzedac ale niestety. zadzwonilam wiec do salonu aby umowic sie na przymiarke no i sie zalamalam. okazalo sie za wczoraj sprzedano ostatni model a po nowym roku juz jej nie bedzie. oczywiscie zaproponowano mi sprowadzenie sukienki po wczesniejszym wplaceniu zaliczki ale szczerze mowiec wolalabym najpierw zobaczyc z bliska przymierzy sprawdzić czy do mnie pasuje. wiec nie pozostaje mi nic innego jak poszukac innej sukienki. :((
bylam dzis na przymiarkach i znalazłam moja wymarzona sukienke, to Justin Aleksander 8343, tylko nie wiem jeszcze ile bedzie kosztowac, bo nie maja jeszcze cennika, bylam pierwsza ktora ja przymierzala i teraz musze czekac na cene i zamawiam:):) uff
ja jeszcze się do końca nie zdecydowałam, ale wybieram pomiędzy suknią Agnes nr 1908, a nr 1693
a moja już zamówiona to Farage prima :)
Rumianku dziękuję , z welonem 100 razy lepiej, jakoś nie do twarzy mi w kapeluszach, chociaż on dodaje uroku tej sukni. ale welon bedzie z tej samej koronki:)
A ja właśnie wróciłam z salonu Madonna :) podpisałam juz umowę i wpłaciłam zaliczkę. Zdecydowałam sie się na La Sposa Sonar. Suknia i welon już załatwione. Ale sie cieszę :-D
Sliczna Pchelka, a bedziesz miala taki kapelusz czy welon?
To i ja swoją pokażę:)
Veronice z salonu Karina
image
image
no i zapomnialam o linku :
http://www.madonna.pl/pl/atelierdiagonal.php?s=35.1839
marzena
a to moja suknia :D
szczerze mowiac, podobaly mi sie zupelnie inne suknie zanim nie weszlam do salonu ;)
po kilku przymiarkach ta zdecydowanie wygrala ;)
marzena
dokaldnie ta!!! tylko, ze moja jest w kolorze ecru i na zywca wyglada zdecydowanie lepiej przynajmniej wg mnie:)
Śliczna suknia ;)
San Patrick Peralta
image
image