Widok

Panny Młode 2009 wasze suknie:)

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Niektóre z was na pewno juz mają na oku wymarzoną suknię ślubną,jestem ciekawa jakie modele w r.2009 będą królować..........
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z jednej strony tak, suknie wiszą w salonie, na wystawach i wyglądają dobrze, ale obił mi się gdzieś tu na weselniku o oczy kiedyś post dziewczyny, której jednak suknia zżółkła i miała kłopot co z nią zrobić...

wydaje mi się że wtedy wystarczy ją odświeżyć w pralni chemicznej, ale może sie mylę... mam nadzieje że moja zachowa kolor ;)

image

*** 27 czerwca 2009 ***
ooo!dziękuje;)

image
image
Ilaria jak nazywa się Twoja suknia? :) (na pierwszym zdjęciu)

image
image
Często w salonach w nocy mają włączone takie fioletowe światła, może one jakoś wybielajaco działają?

image
image
[b]Lista 2009 - http://buninka.dobrynet.pl/sluby2009.php[/b]
Witam, chciałabym się zdecydować na taką samą suknię ślubną jak Twoja, w związku z tym mam pytanie czy po ślubie będziesz chciała ją sprzedać? Jeśli tak to chciałabym wiedzieć jaki masz rozmiar i wzrost, czy wogóle byłaby na mnie dobra. :) Suknia jest przepiękna, jednak troszkę za droga, dlatego pytam.

Pozdrawiam
podobno falbany :)
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20081018570113.png[/img][/url]
buninka ja miałam serenadę;))))) obtarłam sobie boki, pod paszkami do krwi;))) w dniu wesela tego nie czułam dopiero jak zdjęłam suknię;))) ale warto było! jest bardzo lekka, robi niesamowite wrażenie.

image

image
justa84 - moja suknia to model NC1271, wypatrzylam ja na ich stronie internetowej, zadzwonilam, okazalo sie ze jest.
Jestem bardzo zadowolona, bo gora bardzo dobrze trzyma moje piersi,ktore male nie sa:)))
Przechowywaniem mojej sukni zajmuje się salon ślubny. Zobaczę ja dopiero na pierwszej przymiarce po 1 kwietnia.

image
image
Moja suknia też na razie jest w salonie :)

up dla nowych sukienek :)
image image
ja mam już zakupioną suknie-farage malaga:) na zdjęciach nie zrobiła na mnie takiego wrażenia jak w rzeczywistości, super w niej się czuje! Odkupowałam ją od dziewczyny tu z Weselnika, dostałam wraz z pokrowcem z farage i tez mam zamiar przezd ślubem ją dac odświeżyć i wyprasować.
Marta - jak to się stało że tak obtarłaś ciało??? Przeraziło mnie to! Ogólnie mnie obcierają wszystkie gorsety. Miałam do cywilnego suknię balową też z gorsetem i właśnie przy pachach miałam straszne odgnioty. Bolało bardzo na drugi dzień. Tak samo mam ze stanikami na fiszbinach. Mogę nosić tylko miękkie. A jest to problem bo wciąż rośnie mi biust. Nie mam jeszcze wpłacone na suknię, więc porozmawiam z babkami w salonie i zapytam się czy nikt sie na ten gorset nie skarżył. Chociaż wątpię czy one by się przyznały nawet gdyby ktoś się skarżył.
image
image
[b]Lista 2009 - http://buninka.dobrynet.pl/sluby2009.php[/b]
w madonnie nowej kolekcji jeszcze nie ma, wchodzi na poczatku grudnia
moja to la sposa madeira,dla mnie idealna niestety nie potrafie wkleic fotki
Pomogę wkleić zdjęcia. Mam nadzieje ze to właśnie ta.

image

[URL="http://www.whenismywedding.com/"]image[/URL]
to jest moja suknia tez z salonu etiene:)
imageimage

imageimage
image

image
a ta na poprawiny
image
image

image
chyba nie umien wklejac zdjec:(
image