Widok

Panny Młode 2009 wasze suknie:)

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Niektóre z was na pewno juz mają na oku wymarzoną suknię ślubną,jestem ciekawa jakie modele w r.2009 będą królować..........
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podbijam, bo warto ;)
MamaMarty:dzięki za dodanie foto mojej wymarzonej:)
Byłam dziś na przymiarkach i wstępnie podobają mi się 2 suknie:

1. Z salonu Paris Jasmine 111
image

2. Z Farage taka hiszpańska, ale nigdzie nie mogę znaleźć zdjęcia :/ choć bardzo bym chciała:(
Doroti - proponuję przejechać sie do Bern. Odkryłam tam wspaniałą markę Dial - projektant bułgarski, krawcowa (jedna) to Szwajcarka, a materiała mają przeważnie włoskie. Szyją różne ubrania np płaszcze (moher, angora), suknie wieczorowe (tylko jedwabne), kostiumy i suknie ślubne (przeważnie jedwab i koronka) Są to stroje haute couture (nigdy nie zapamietam pisowni) ale nie tak drogie i oklepane jak Valentino. Butik mieści się na starym mieście. Obsługa wspaniała (niemiecki, włoski, angielski)
dorotii --- juz wszystkie przeczytałysmy twoa opowiść z trzy razy ....bo kopiujesz ja ciagle i gdzies wklejasz...to juz jest nudne :\ wiemy że w Gdyni nie ma Valentino czy Verasce sukni :\ ale jest La sposa i Pronovias :P
upupup bo watek warty podbicia, robi nam sie super kolekcja :))))
JA ODKUPIŁAM OD JEDENEJ Z FORUMEK FARAGE GALAXY 4000 i jestem baaaardzo zadowolona :)
ja juz jestem po pierwszych przymiarkach i mam zaklepane nastepne terminy na marzec bo tak mi pasuje ale mam juz cos na oku :-) ja londyn i manchester
:) ja swoją wybrałam w Londynie.....
MASAKRA!!!!!!!!!!Przeszlam sie po salonach poprzymierzalam rozne suknie i doszlam do wniosku ze kroluja stare modele ale tez i niestety stare trendy,nie ma sukni ekskluzywnych tych z najwyzszej polki np valentino , lacroix itp nawet na zamowienie, generalnie satyna (poza paroma ladnymi , aczkolwiek oklepanymi modelami z hiszpanskiej koronki)a jesli chcesz z jedwabiu to patrza na ciebie jak na zjawisko,"mile"panie ktore zamiast doradzac ze sztucznym usmiechem i zachwytem wciskaja co sie da byle tylko sprzedac, no i ceny ktore niejednokrotnie sa wyzsze niz w innych krajaach.Z tego co sie zdazylam zorientowac to za cene przecietnej sukni z popularnych trojmiejskich salonow mozna na zachodzie kupic jedwabna suknie od najlepszego projektanta ktora jest tam poprostu dostepna (nie mowie o haute couture bo tam ceny zabijaja)

aha dotyczy to rowniez butow!!!

ja trojmiejskim salonom mowie zdecydowane NIE i szukam sukni gdzie indziej a Wam zycze obstawania przy swoim wymarzonym wizerunku ,silnej woli i zdecydowanego Nie gdy czujecie ze ktos cos wam wciska:-)
i fota - Colby - Maggie Sottero

image
Moja faworytka to Colby - Maggie Sottero, ale w ciągu pół roku gust mi się zmieniał już z 5 razy, więc zobaczymy, czy do czerwca wytrzymam :)

image
A to mija faworytka :-)

Jak narazie szukam żeby kupić z drugiej ręki ale cięzko jest znaleźć.

image
image
moja to demetrios 850 :) skromna i prosta
MamaMarty DZIEKUJE!!!!!!!!!! wielka buzka :****************

to moja suknia :)
Sukiena anna25

image
Sukienka rybcia6

image
hejka!a to link do mojej przyszłej wymarzonej:)
http://www.eoferty.com.pl/id67987_biala_suknia_slubna.html
no ja kupiłam ale używaną ale najważniejsze że czuje że to tak.W sumie od dawna mi się podoba przymierzałam ją kiedyś ale nie miałam jeszcze porownania a teraz przeszłam się po salonach i nic mi się nie podobało zawsze porównywałam kiecki z tamtą aż wreszcie ją odkupiłam:)
ja też już mam - Pronovias Indię :) cudna, wymarzona ... :)