Widok
No i przymierzyłam moją alvine valente i w rzeczywistosci nie wzbudziła mojego zainteresowania wiec całe szczescie, że pojechałam za nią tak daleko bo inaczej gdybym zamowiła w ciemno mierzac podobne fasony to bym sie bardzo rozczarowała... Wyglada zupełnie inaczej niz na zdjeciu... podobny ma tylko krój. Teraz mnie czeka poszukiwanie i mierzenie tej jedynej:)
Już przejżałam dokładnie te stronke:) ale do łodzi to pojade by sie przekonac jak w rzeczywistosci wyglada bo czesto na zdjeciach ładniej niz w rzeczywistosci a w razie czego to mam własnie jeszcze w zanadrzu faworytki z demetrios:) zobaczymy co i jak i oczywiscie dam znac... a wybiore sie moze wprzysszłym tygodniu.
http://www.ti-amo.pl/index.php?page=shop.product_details&category_id=6&flypage=flypage.tpl&product_id=111&option=com_virtuemart&Itemid=7&vmcchk=1&Itemid=7
wejdz na ten link ag_86.
A zebywiedziec jak bedziesz mniej wiecej wygladala nie musisz do Łodzi jechac:) Wydaje mi sie ze w kolekcji Demetrios lub Cosmobella jest podobna. Salon Lisa Ferrera na Władyslawa IV w Gdyni
wejdz na ten link ag_86.
A zebywiedziec jak bedziesz mniej wiecej wygladala nie musisz do Łodzi jechac:) Wydaje mi sie ze w kolekcji Demetrios lub Cosmobella jest podobna. Salon Lisa Ferrera na Władyslawa IV w Gdyni
Własnie w trójmiescie jest raczej nie osiagalna i tu jest najwiekszy problem ale napewno wole nowa niz uzywana... jedno dobre ze spadła sporo na cenie bo to starszy model ale za to bardzo mi sie podoba... i tez ostatnio znalazłam ze gdzies koło łodzi otworzyli sklep który prowadzi własnie sprzedaz internetowa i mozna sie wybrac przymierzyc sukieneczki:) no i chyba sie któregos dnia tam wybiore, bo to ze mi sie podoba to nie wszystko bo jeszcze musze zobaczyc jak w niej wygladam...