Widok
http://www.ti-amo.pl/index.php?page=shop.product_details&category_id=6&flypage=flypage.tpl&product_id=111&option=com_virtuemart&Itemid=7&vmcchk=1&Itemid=7
wejdz na ten link ag_86.
A zebywiedziec jak bedziesz mniej wiecej wygladala nie musisz do Łodzi jechac:) Wydaje mi sie ze w kolekcji Demetrios lub Cosmobella jest podobna. Salon Lisa Ferrera na Władyslawa IV w Gdyni
wejdz na ten link ag_86.
A zebywiedziec jak bedziesz mniej wiecej wygladala nie musisz do Łodzi jechac:) Wydaje mi sie ze w kolekcji Demetrios lub Cosmobella jest podobna. Salon Lisa Ferrera na Władyslawa IV w Gdyni
Już przejżałam dokładnie te stronke:) ale do łodzi to pojade by sie przekonac jak w rzeczywistosci wyglada bo czesto na zdjeciach ładniej niz w rzeczywistosci a w razie czego to mam własnie jeszcze w zanadrzu faworytki z demetrios:) zobaczymy co i jak i oczywiscie dam znac... a wybiore sie moze wprzysszłym tygodniu.
No i przymierzyłam moją alvine valente i w rzeczywistosci nie wzbudziła mojego zainteresowania wiec całe szczescie, że pojechałam za nią tak daleko bo inaczej gdybym zamowiła w ciemno mierzac podobne fasony to bym sie bardzo rozczarowała... Wyglada zupełnie inaczej niz na zdjeciu... podobny ma tylko krój. Teraz mnie czeka poszukiwanie i mierzenie tej jedynej:)
MASAKRA!!!!!!!!!!Przeszlam sie po salonach poprzymierzalam rozne suknie i doszlam do wniosku ze kroluja stare modele ale tez i niestety stare trendy,nie ma sukni ekskluzywnych tych z najwyzszej polki np valentino , lacroix itp nawet na zamowienie, generalnie satyna (poza paroma ladnymi , aczkolwiek oklepanymi modelami z hiszpanskiej koronki)a jesli chcesz z jedwabiu to patrza na ciebie jak na zjawisko,"mile"panie ktore zamiast doradzac ze sztucznym usmiechem i zachwytem wciskaja co sie da byle tylko sprzedac, no i ceny ktore niejednokrotnie sa wyzsze niz w innych krajaach.Z tego co sie zdazylam zorientowac to za cene przecietnej sukni z popularnych trojmiejskich salonow mozna na zachodzie kupic jedwabna suknie od najlepszego projektanta ktora jest tam poprostu dostepna (nie mowie o haute couture bo tam ceny zabijaja)
aha dotyczy to rowniez butow!!!
ja trojmiejskim salonom mowie zdecydowane NIE i szukam sukni gdzie indziej a Wam zycze obstawania przy swoim wymarzonym wizerunku ,silnej woli i zdecydowanego Nie gdy czujecie ze ktos cos wam wciska:-)
aha dotyczy to rowniez butow!!!
ja trojmiejskim salonom mowie zdecydowane NIE i szukam sukni gdzie indziej a Wam zycze obstawania przy swoim wymarzonym wizerunku ,silnej woli i zdecydowanego Nie gdy czujecie ze ktos cos wam wciska:-)

[/url]