Widok

Panny Młode 2009 wasze suknie:)

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Niektóre z was na pewno juz mają na oku wymarzoną suknię ślubną,jestem ciekawa jakie modele w r.2009 będą królować..........
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja juz jestem po pierwszych przymiarkach i mam zaklepane nastepne terminy na marzec bo tak mi pasuje ale mam juz cos na oku :-) ja londyn i manchester
JA ODKUPIŁAM OD JEDENEJ Z FORUMEK FARAGE GALAXY 4000 i jestem baaaardzo zadowolona :)
image
image
image
upupup bo watek warty podbicia, robi nam sie super kolekcja :))))
dorotii --- juz wszystkie przeczytałysmy twoa opowiść z trzy razy ....bo kopiujesz ja ciagle i gdzies wklejasz...to juz jest nudne :\ wiemy że w Gdyni nie ma Valentino czy Verasce sukni :\ ale jest La sposa i Pronovias :P
imageimage
Doroti - proponuję przejechać sie do Bern. Odkryłam tam wspaniałą markę Dial - projektant bułgarski, krawcowa (jedna) to Szwajcarka, a materiała mają przeważnie włoskie. Szyją różne ubrania np płaszcze (moher, angora), suknie wieczorowe (tylko jedwabne), kostiumy i suknie ślubne (przeważnie jedwab i koronka) Są to stroje haute couture (nigdy nie zapamietam pisowni) ale nie tak drogie i oklepane jak Valentino. Butik mieści się na starym mieście. Obsługa wspaniała (niemiecki, włoski, angielski)
Byłam dziś na przymiarkach i wstępnie podobają mi się 2 suknie:

1. Z salonu Paris Jasmine 111
image

2. Z Farage taka hiszpańska, ale nigdzie nie mogę znaleźć zdjęcia :/ choć bardzo bym chciała:(
[url=http://www.waszslub.pl]image
MamaMarty:dzięki za dodanie foto mojej wymarzonej:)
Podbijam, bo warto ;)
image
image
San Patrick Peralta
image
image
image
Śliczna suknia ;)
image
image
dokaldnie ta!!! tylko, ze moja jest w kolorze ecru i na zywca wyglada zdecydowanie lepiej przynajmniej wg mnie:)
a to moja suknia :D
szczerze mowiac, podobaly mi sie zupelnie inne suknie zanim nie weszlam do salonu ;)
po kilku przymiarkach ta zdecydowanie wygrala ;)
marzena
no i zapomnialam o linku :
http://www.madonna.pl/pl/atelierdiagonal.php?s=35.1839
marzena
To i ja swoją pokażę:)
Veronice z salonu Karina
image
image
Sliczna Pchelka, a bedziesz miala taki kapelusz czy welon?
image

A ja właśnie wróciłam z salonu Madonna :) podpisałam juz umowę i wpłaciłam zaliczkę. Zdecydowałam sie się na La Sposa Sonar. Suknia i welon już załatwione. Ale sie cieszę :-D
Rumianku dziękuję , z welonem 100 razy lepiej, jakoś nie do twarzy mi w kapeluszach, chociaż on dodaje uroku tej sukni. ale welon bedzie z tej samej koronki:)
a moja już zamówiona to Farage prima :)
image

image
ja jeszcze się do końca nie zdecydowałam, ale wybieram pomiędzy suknią Agnes nr 1908, a nr 1693
bylam dzis na przymiarkach i znalazłam moja wymarzona sukienke, to Justin Aleksander 8343, tylko nie wiem jeszcze ile bedzie kosztowac, bo nie maja jeszcze cennika, bylam pierwsza ktora ja przymierzala i teraz musze czekac na cene i zamawiam:):) uff
image