Widok

Panny Młode 2009 wasze suknie:)

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Niektóre z was na pewno juz mają na oku wymarzoną suknię ślubną,jestem ciekawa jakie modele w r.2009 będą królować..........
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
po licznych podrozach po salonach zdecydowalam sie na model deimos z kolekcji pronovias salon madonna. maiłam nadzieje ze moze jakas forumka miala ta suknie i bedzie chcial asprzedac ale niestety. zadzwonilam wiec do salonu aby umowic sie na przymiarke no i sie zalamalam. okazalo sie za wczoraj sprzedano ostatni model a po nowym roku juz jej nie bedzie. oczywiscie zaproponowano mi sprowadzenie sukienki po wczesniejszym wplaceniu zaliczki ale szczerze mowiec wolalabym najpierw zobaczyc z bliska przymierzy sprawdzić czy do mnie pasuje. wiec nie pozostaje mi nic innego jak poszukac innej sukienki. :((
a moja sukienka to White One 181. Nie mogłam się jej oprzeć:-) A zdjęcia wstawić nie umiem, ale myślę, że wiecie która to:-)
image

Nareszcie ja też mogę się pochwalić...jutro jadę odebrać moją wymarzoną AWĘ - nie spodziewałam się, że podjęcie decyzji o zakupie sukni daje tyle radości...

Polecam Wam szukać cierpliwie Waszych wymarzonych sukien, bo się naprawdę opłaca...

Ja moją uznałam za najładniejszą jakiś rok temu - obejrzałam setki sukien, kilka przymierzyłam - ale jak ubrałam AWĘ...cóż...poprostu marzy mi się iść do ślubu jaknajprędzej...

A najważniejsze...GDYBY NIE WESELNIK BYM JEJ NIE MIAŁA....:)
Martusia 26-04-2010
Szymek 25-06-2013
image
Aaguniaa84
Czy można wiedziec gdzie ją kupiłaś?

Jaki masz rozmiar tej sukienki, jest fantastyczna
image
image
do góry:)
A ja mam FALLON firmy GALA z salonu beauty
image
image

image
image

a otóż i moja suknia (przymiarka w salonie Etiene Gdańsk Osowa) zamówiona do odbioru w maju:)
Ja juz swoją mam. Myślałam o innej ale okazało że w tej lepiej wyglądam ;-))

image
image
image
a to moja:
image
image
image
MOJA TO FARAGE GALAXY 4000 BIALA:)
La Sposa Malvasia:

image

image
image
imageimage
upsssss miało być tylko raz ...
imageimage
Tres chic

image
moja:) umowa podpisana, klamka zapadła:) podobała mi się inna ale w tej wyglądałam lepiej:)

http://www.madonna.pl/_files/_suknie/whiteone/2009/458_1.jpg
przepiekna, tez ja mierzylam i zdecydowalabym sie bez wahania, ale chcialam wypozyczyc, a jej nie mozna bylo. W koncu zdecydowalam sie na helice, z reszta baka ze sklepu i moja mama mowily, ze w helice mi lepiej. Ale ta byla zdecydowanie moja faworytka.
przepiekna, tez ja mierzylam i zdecydowalabym sie bez wahania, ale chcialam wypozyczyc, a jej nie mozna bylo. W koncu zdecydowalam sie na helice, z reszta baka ze sklepu i moja mama mowily, ze w helice mi lepiej. Ale ta byla zdecydowanie moja faworytka.
Witam,
Moja wymarzona sukienka to La Sposa Miradir ;];];]
jest boska ;PP
no właśnie im więcej na nią patrzę tym coraz bardziej mi się podoba:) zdecydowanie moja suknia:D
Miradir śliczna:]
a to moja :))

image
image
image

image