Widok
po licznych podrozach po salonach zdecydowalam sie na model deimos z kolekcji pronovias salon madonna. maiłam nadzieje ze moze jakas forumka miala ta suknie i bedzie chcial asprzedac ale niestety. zadzwonilam wiec do salonu aby umowic sie na przymiarke no i sie zalamalam. okazalo sie za wczoraj sprzedano ostatni model a po nowym roku juz jej nie bedzie. oczywiscie zaproponowano mi sprowadzenie sukienki po wczesniejszym wplaceniu zaliczki ale szczerze mowiec wolalabym najpierw zobaczyc z bliska przymierzy sprawdzić czy do mnie pasuje. wiec nie pozostaje mi nic innego jak poszukac innej sukienki. :((
Nareszcie ja też mogę się pochwalić...jutro jadę odebrać moją wymarzoną AWĘ - nie spodziewałam się, że podjęcie decyzji o zakupie sukni daje tyle radości...
Polecam Wam szukać cierpliwie Waszych wymarzonych sukien, bo się naprawdę opłaca...
Ja moją uznałam za najładniejszą jakiś rok temu - obejrzałam setki sukien, kilka przymierzyłam - ale jak ubrałam AWĘ...cóż...poprostu marzy mi się iść do ślubu jaknajprędzej...
A najważniejsze...GDYBY NIE WESELNIK BYM JEJ NIE MIAŁA....:)
Polecam Wam szukać cierpliwie Waszych wymarzonych sukien, bo się naprawdę opłaca...
Ja moją uznałam za najładniejszą jakiś rok temu - obejrzałam setki sukien, kilka przymierzyłam - ale jak ubrałam AWĘ...cóż...poprostu marzy mi się iść do ślubu jaknajprędzej...
A najważniejsze...GDYBY NIE WESELNIK BYM JEJ NIE MIAŁA....:)