Widok

Panny, lwy, wodniki, barany...

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam ! Oderwijmy się na chwilę od nerwówki przygotowań przedślubnych, i pomówmy o tym, co mówią o nas gwiazdy. Chodzi mi o to, żebyści pisali spod jakich znaków jesteście, i czy faktycznie sprawdzają się niektóre połaczenia, jak np. lew - wodnik, czy byk - skorpion. Może być ciekawie, a nawet zabawnie - potraktujmy to trochę z przymrużeniem oka. Ja jestem spod znaku lwa - mój narzeczony to wodnik. Mój ukochany to bardzo ciepła i otwarta osoba. Lubi się pośmiać, ale niezbyt go obchodzą przyziemne sprawy. Często ten mój wodniczek buja w obłokach. Za to ja - heterka - czasem sprowadzam go na ziemę, ale zaoferować mogę wierność i lojalność. Lubię być często w centrum zainteresowania, dlatego uwielbiam imprezy w gronie dobrych, sprawdzonych przeyjaciół.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do kropka3103:

Pani Baran i Pan Baran to związek idealny ale o charakterze zaczepno - obronnym. Walkę o dominację wygrywa zazwyczaj Pani Baran, z czym jej partner nigdy się nie pogodzi. Jeśli On bierze górę - wówczas Pani Baran odchodzi. Związek niezwykle trudny ze względu na upór obu stron.

Ale fajnie macie ;-) Pozdrowionka
Rija... a ja ?
ja Panna
on Koziorożec
Do andzia1:

Pani Skorpion i Pan Strzelec są podobni do siebie. Oboje są energiczni, aktywni. Pan Strzelec ceni swobodę, jest wyrozumiałym demokratą. Skłonność do dominacji przez partnerkę jest dla niego do przyjęcia, pod warunkiem, że ta nie będzie zbyt przytłaczająca, jest bowiem uczulony na narzucanie sobie czegokolwiek. Problemem może być też zazdrość Pani Skorpion, tym bardziej, że Pan Strzelec lubi towarzystwo, zresztą z wzajemnością.
Do aneczkal:

Dla Pani Strzelec Pan Ryba jest zbyt wrażliwym i przeczulonym partnerem. Dla Pana Ryby Pani Strzelec jest zbyt swobodna, aktywna i wymagająca seksualnie. Trudno między nimi o harmonię pod każdym względem.
ja skorpion, a mój narzeczony strzelec :)) ciekawe co gwiazdy na to
Hihi a my oba są BARANY!! I wiecie co , nawet w ten sam dzień jesteśmy urodzeni, z tym, że 6 lat róznic jest ;) Zgadzamy sie idealnie, mamy te same poglady na swiat, te same priorytety w zyciu!!! :)

Faktycznie dużo tych baranów tutaj ;], widać że są wyjątkowo kochliwe ;)

Do majls:

Pani Rak i Pan Baran - trudny związek. Pani Rak jest delikatna i wrażliwa, może ją razić dynamizm, prostolinijność i rubaszność Pana Barana. On z kolei może odbierać jej łagodność i opiekuńczość jako wyraz słabości. Namiętny i ognisty Pan Baran może nie zgrać się z subtelną erotyką Pani Rak. Czasem jednak to nie podobieństwa, a kontrasty stanowią trwała podstawę harmonijnego związku.
No widzisz, tulla, wszystko zatem zależy od człowieka. jakkolwiek nie powiem - mój tesciu też kolekcjonuje - aparty fotograficzne
ja strzelec a mój narzyczony ryby

zobaczmy co mówą gwiazdy:))

Do olenki i wiktora:

Pani Waga i Pan Ryba to różne światy. Pan Ryba jest osobą o spokojnym temperamencie, marzycielskim i uległym. Jest domatorem, trochę nieśmiałym i skromnym, o niezbyt wygórowanych ambicjach. Ma zmienny charakter. Pani Waga, również zmienna, ale ruchliwa i towarzyska, wymagająca zainteresowania i kochliwa, szybko może się znudzić niezbyt efektownym i mało światowym partnerem.
Do mimi:

Pani Rak i Pan Strzelec mają różne usposobienia. Pani Rak, przewrażliwiona i delikatna, może czuć się przy dynamicznym i niespokojnym Panu Strzelcu zagubiona. Pan Strzelec potrzebuje swobody, wolności i niespecjalnie się przejmuje domowymi ambicjami partnerki. Oboje muszą wykazać dużo dobrej woli.
Dzięki Rija ale coś się nie zgadza bo ja nie jestem pobłażliwa dla partnera i zdecydowanie nie jestem spokojna a powiedziałabym że raczej nadpobudliwa, z tą harmonią też bym się nie zgodziła, ale i tak dzięki.
Do kanka:

Pani Wodnik z Panem Bykiem nie porozumieją się łatwo. To, co najważniejsze dla Pana Byka, nie ma najmniejszej wartości dla pani Wodnik. Jej lotność, potrzeba zmian, intelektualne zainteresowania i swoboda to dla stabilnego, rodzinnego Pana Byka zupełnie obcy, wręcz kosmiczny świat. Pani Wodnik jest osobą czuła i emocjonalną, wymaga szczególnego traktowania, Pan Byk jest dla niej za mało subtelny.
a ja waga, a wiktor rybki :)
ja rak, on strzelec, takiej kombinacji jescze nie znalazłam
ja rak, a mój Z.- baran- i co gwiazdy na to??
Do Ewita 13:

Dla Pani Strzelec Pan Ryba jest zbyt wrażliwym i przeczulonym partnerem. Dla Pana Ryby Pani Strzelec jest zbyt swobodna, aktywna i wymagająca seksualnie. Trudno między nimi o harmonię pod każdym względem.
I dobrze im się wiedzie? To taki sam zestaw znaków jak my, ale mojego męża o domatorstwo posądzić nie można, poza tym też uwielbia i kolekcjonuje sztukę.
Dzieki za odp ale w naszym związku to się chyba nie zgadza raczej na odwrót...moze gwiazdy sie czasem mylą bo my juz 8 rok zaczynamy razem :) Pozdrawiam

image
Ooooo.... to ciekawe dziękuje ci za odpowiedź.
do góry