Widok

Panowie zdradźcie...

..co was kręci w kobietach, co was podnieca?

zainspirował mnie jeden wątek dlatego założyłam ten topik...

wiem, że każdy lubi różne rzeczy,ale może będą to dobre wskazówki dla niektórych?

Proszę tylko bez przepychanek słownych chociaż w jednym topiku,ok?
###############
tak tak chciałbyś poczuć mój smak
wszędzie dotknąć
potem po prostu w dupę kopnąć
nie nie tego aż tak trudno nie mówi się
to nie amatorski układ kolacja ze śniadaniem
to cos dla konesera a ja jestem głównym daniem!
###############
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Prawdziwi panowie nie zdradzają ;)
A podniecają ich kobiety, najlepiej swoje :]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
pytanie co konkretnie
###############
tak tak chciałbyś poczuć mój smak
wszędzie dotknąć
potem po prostu w dupę kopnąć
nie nie tego aż tak trudno nie mówi się
to nie amatorski układ kolacja ze śniadaniem
to cos dla konesera a ja jestem głównym daniem!
###############
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mnie osobiście pociągają kobiety naturalne. szczególnie w tych czasach bardzo dużo sztuczności-sztuczne włosy, paznokcie, solarium, rzesy, aż czasem nie wiadomo jak ona naprawdę wygląda. Kiedy kobieta jest skromna i naturalna, nie mogę od niej oderwać wzroku
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
i kilo tapety, wychodzisz z kulubu z fajna laską, budzisz sie rano z potworem hehe :)
Teraz pomnóż to przez nieskończoność, rozciągnij na wieczność, a będziesz miał pojęcie o czym mówię.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
bierzesz telewizor kolorowy :)
w domu patrzysz czaro-biały !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
@cezary - mówisz i masz

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Droga Izalbell - w odpowiedzi na Twoje pytanie zacytuję słowa Stefana Kisielewskiego "kocham wszystkie kobiety ale sypiam tylko z tymi, z którymi jest o czym porozmawiać przed i po"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czarny pasek psuje efekt, ale dziewczyna wygląda na bardzo ładną, mnie by skusiła - zwłaszcza te usta:)

Izabell, ostatnio tak się właśnie zastanawiam, czy to dobre by mężczyźni mówili co lubią w kobietach. To bowiem stwarza ryzyko, że one to potraktują jako wskazówkę i będą się zmieniać pod kontem oczekiwań pewnej grupy mężczyzn. Jakaś bzdurna teza wyznaczy trend, który zmieni się w normę tego jak kobiety mają wyglądać, jak się zachowywać, co myśleć i co robić. Jednocześnie stwarzając zbiór rzeczy nieakceptowalnych - które w konsekwencji sprawiają że ktoś staje się pośmiewiskiem za brak posłuszeństwa wobec tych norm.
Przykład masz powyżej...
Inny, podobny, można było zaobserwować w filmie na podstawie książki Grocholi, o kwestii golenia - nie nóg. Pamiętasz?

W większości to kobiety kobietom utrudniają życie, czy wręcz czynią krzywdę. One coś usłyszą, biorą to na poważnie, a potem poprzez pocztę pantoflową i media rozpowszechniają to, nadając temu takie znaczenie i taką siłę, że wszyscy uważają że inaczej żyć nie można.

Nie lepiej być sobą?
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak pełnoletnia i nie rzuca miechem na lewo i prawo żeby podkreślić wartość swoich wypowiedzi - zainteresował bym się nią . szkoda ze nie widać dłoni , stan rak potrafi wiele powiedzieć o kobiecie , nawet pokosiłbym się stwierdzić ze jest istotniejszy niż to czy się depiluje czy nie .
ps: wole rano rozpoznawać kobiety z którymi wieczorem odważyłem się spać

Panowie zdradźcie...

W pupę ale odważnie no no i Ci panowie
nie pokoleji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Przecież to twój telewizor jest
Miało być bez przepychanek to się temat skończył szybciej niż się zaczął:P

Odpowiedź na Twoje pytanie można też otrzymać od kobiet, trzeba je tylko zapytać co je drażni w innych kobietach, najlepiej w koleżankach. Zazwyczaj drażni je to, czego same nie mają, a co się podoba mężczyznom. Więc co Ciebie drażni, Izabell?
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Trafna uwaga..z jakiegoś powodu naukowcy wpadli na rewelacyjny pomysł na krem przeciw zmarszczkom - nie dość, że wygładza skórę u stosującej go kobiety to powoduje także zwiększenie ich pośród koleżanek.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Litości, spamujesz to forum. Zachowaj te wszystkie zdjęcia na HP
do mnie to napisałeś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak do ciebie pisał. Zrozumieć tekstu nie potrafisz ? Jak nie masz nic konstruktywnego do napisania to nie zaśmiecaj forum głupimi obrazkami.
Czasami obraz wyraża więcej, niż bezmyślny w treści i formie tekst. Natomiast jeśli już "robisz" za pełnomocnik adresata mojego pytania, to sugeruję, abyś niepytany do mnie się nie odzywał - gdy będę chciał się Ciebie o coś zapytać, wtedy odpowiesz.
Zrozumiałeś?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Halewicz idea forum polega na wyrażaniu własnych opinii a nie odpowiadaniu na twoje pytania za twoim pozwoleniem. Każdy ma prawo się wypowiedzieć.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
do góry