Widok

Parafia św. Krzyża

Witam,

Co sądzicie o tej parafii, panującym w niej klimacie i jej nowym proboszczu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

co masz na myśli

Co masz na myśli?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam tą parafie.Zacznij regularnie uczęszczać a otrzymasz to co potrzebujesz.
Niech Ci Bóg błogosławi!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 135
widziałem Panią G. Ładna .... bryka.
Zenek ze Szczecina
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedy piesza pielgrzymka do Wejherowa? Ktoś cos wie???
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani Grażyna ze Szczecina.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
A KIM jest Pani G.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jestem po zawodówce i nie kończyłem uniwersytetów,przepraszam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najpierw naucz się poprawnie pisać człowieku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A k8iedy w parafii Św Krzyża zaprzestanie działalności po9lityczne Koło telewizji trwam.Księże Proboszczu parafianie bardzo o to proszą.Dużo naszych parafian chodzi do kościoła Sw.Maksymiliana tylko dlatego że działa koło telewizji trwam. Przewodniczące tego koła za ks.Balickiego dużo pisaóła w Niezbędniku artyk. bardzo obraźliwych naszą wspólnotę parafialną.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
Zmiany w parafiach były, są i będą... Byleby nie zbyt częste, bo kapłan nie zdąży się 'zadomowić', poznać parafii a już odchodzi. Sądze, że to nikomu nie wychodzi na zdrowie. W ubiegłym roku byłam świadkiem pożegnania Księdza Przyborka w Rumi - potok łez i ogromny żal ludzi!!! Zresztą do dnia dzisiejszego tak jest... Ten kto zna Księdza Piotra wie dlaczego...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3
W piątek 15 maja Ks. Szamocki odprawi Mszę Św w Swoim Kościele na Zielonym Trójkącie !!!!!!!!!!!!! Hurra już się nie mogę doczekać !!!!!!!!!!!! Myślę że nie tylko ja ,ale też i reszta parafian poczuje się jak za dawnych dobrych czasów, kiedy to Ks. Piotr był z nami . Aż się łezka kręci ...... Pozdrawiam Ks.Piotra a także Ks.Marka w końcu obaj nasi :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 25
Z tego co słyszałam,ksiądz Przyborek dalej będzie kontynuował swoja posługę w naszej wspólnocie, nie odchodzi!!!!!

Ostatnio dużo słyszałam o tym, ze nasz organista odchodzi od czerwca, szkoda, bo naprawde jest bardzo dobry w tym co robi.
Nie wiadomo dlaczego, co się stalo?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
będziecie mieli proboszcza ks. Jana Kucharskiego, który przez lata byl dyr. szkoły nowej ewnagelizacji. Dobry duszpasterz.
Dzięki Bogu, ze nie macie już balickiego.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proboszcz Balicki odchodzi z zielonego trojkąta z dniem 1 maja 2015 nie wiadomo co się stało ? może powróci dawna atmosfera w parafii oby tylko nie zabrali nam KS.Piotra Przyborka bo jest SUPER

Może ktoś wie kto będzie nowym proboszczem po co ta konspiracja i 9 miesięcy meczarni
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
To jest straszne, ze tak mozna zniechęcić ludzi.
W glowie to sie nie mieści. Nasza parafia zawsze byla spójna, ludzie chetnie chodzili jak proboszczem byk wspaniały ks.Szamocki.

Teraz jedynie mozemy chylić czoła ks. Piotrowi Przyborkowi,który próbuje ratować swoim świetnym podejściem,by przyciągnąć ludzi.świetnie mu to wychodzi.
Dobrze, ze mozna zawsze go zobaczyć i posłuchać o 11 w kazda niedziele.
Polecam wszystkim!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6
Gratulujemy wam nowego proboszcza
u nas od lata zeszłego roku, jak przyszedł nowy proboszcz jest beznadzieja
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 40
A czym był zacheusz - stertą makulatury wydawaną przez ks. Balickiego!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
Bardzo mi się podobają msze dla dzieci prowadzone przez księdza Piotra Adamskiego. Nie wiem tylko dlaczego starsi ludzie siadają w pierwszych rzędach, a większość dzieci zmuszona jest siedzieć z tyłu.
Dla dzieci kontakt z księdzem na mszy jest bardzo ważny co powinni zrozumieć niektórzy parafianie. Jeśli tego nie rozumieją to ławki dla dzieci powinno się wydzielić.
popieram tę opinię 54 nie zgadzam się z tą opinią 3
U nas tez pstrykal zdjecia, jak potłuczony sie zachowywal. Jak dobrze, ze go juz nie ma na witominie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
czyżby ppost przyjaciolki proboszcza pani g.?
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry