Widok

Parasolka x lander xs czy bebe confort viva???

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chodzi mi o lekki wózek, składający sie do małych rozmiarów, macie jakieś doświadczenia z ww wymienionymi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja jestem bardzo zadowolona z x-landera, codziennie testuję od marca;], łatwa w złożeniu, leciutka 6kg,dość szeroka,więc mój maluch nie siedzi w parasolce ściśnięty jak niektóre dzieci, a do kruszynek mój synek nie należy;d
póki co jest ok
image
a regulacja oparcia łatwa w opanowaniu? no i trochę martwi mnie daszek, bo nie jest zbyt obszerny, chyba od słońca niewiele chroni?
to oparcie faktycznie trochę kiepskie w regulacji, ale to kwiestia kilku dni i dojdziesz do wprawy, daszek jest ok, ja jeszcze parasolkę dokupię;]
image
podbijam, może ktoś jeszcze się wypowie - też jestem zainteresowana
Od 2 miesięcy mam x-landera xs. W sumie to jest ok, niestety pokrowiec na nóżki jest beznadziejny. Mój synek ma niespełna 2 latka a pokrowiec już jest za mały (za krótki) i ani razu go nie użyłam,pasowałby może dla niemowlaka. Oprócz tej jednej wady ma same zalety-jest leciutki,łatwo sie składa, szerokie,wygodne siedzisko. Polecam
my mamy vive. lekka- z dzieckiem bez problemu wnosilam na pierwsze pietro. latwo sie skada i rozklada. idealna do bagaznika. minusy to za mala budka- tzn za krotka, dziecku slonce i tak swieci, brak palaka. dziecko musi caly czas w pasach jezdzic. brak dostepu do kosza na zakupy jak dziecko spi. no i wielki minus dla mnie kolka- tak przyzwyczailam sie do pompowanych kol w musty, ze dokupilismy siedzisko do mutsiaka i tego wozka uzywamy, a viva jest na zakupy i jedzi w bagazniku.

jesli masz jeszcze jakies pytania to pisz smialo :)
image

image

Inne tematy z forum Zaspa

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

do góry