Park Cafe

Kawiarnie i herbaciarnie Bistro Restauracje

Gdynia, al. Zwycięstwa 96-98

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
niezbyt_zachwycona - opinia wątek zamknięty Obsługa bardzo miła i przyjemna, miejsca do posiedzenia pod dostatkiem....
~niezbyt_zachwycona
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 10 grudnia 2019

Polecam wątek zamknięty Jedzenie przepyszne świeże i smaczne, bardzo miła obsługa. Zupa tajska...
~Asia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 lipca 2019

Polecam wątek zamknięty Bardzo dobre domowe jedzenie, miła obsługa. Menu codziennie inne i pyszne....
~Malgo
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 października 2018

No niestety jest coraz gorzej wątek zamknięty Kiedyś jadałam tam regularnie, obecnie sporadycznie, dziś zamówiłam naleśnika...
~Parkowicz
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2016

Wspaniałe miejsce, miła atmosfera, smaczne jedzenie, rewelacyjna kawa !! wątek zamknięty Witam, Wszystkich serdecznie. Kochani jeśli mnie czytacie, i macie problem z...
~marzena
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2016

serdecznie polecam wątek zamknięty idealne miejsce na kawę z klientem lub przerwę na obiad
~EM
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 października 2015

Coraz gorzej wątek zamknięty Lokal nowy, a jakby upadał. Od jakiegoś czasu wszystko coraz gorsze. Menu...
~niestety
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 grudnia 2014

Miła obsługa, wyjątkowy klimat - tak trzymać! wątek zamknięty swietny pomysl z wprowadzeniem zup w przystepnych cenach (ok. 5 zl),...
~P.S.
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 3 kwietnia 2015

Bardzo mila obsluga wątek zamknięty swietny pomysl z wprowadzeniem zup w przystepnych cenach (ok. 5 zl),...
~P.S.
-

dodano: 3 kwietnia 2015

ParK Cafe :) w gdyni wątek zamknięty Polecam dobre jedzenie smaczne zupki i pyszne naleśniki w różnej postaci,...
~j
-

dodano: 11 października 2014

Linijkarz - opinia wątek zamknięty Pozdrowienia dla Pani Ani;)
~Linijkarz
-

dodano: 2 października 2014

SUPER KNAJPA!!! wątek zamknięty Jadam tam codziennie. Zupki rewelacja, pozostałe dania zawsze smaczne i...
~Przem
-

dodano: 2 października 2014

Ja uważam, że obsługa jest OK! wątek zamknięty Byłem w Park Cafe trzy razy i jeśli chodzi o obsługę to nie mam żadnych uwag-...
~Sebastian
-

dodano: 21 września 2014

Nieźle, ale obsługa do poprawy wątek zamknięty Byłem kilkukrotnie od momentu otwarcia. Jeśli chodzi o jedzenie (kanapki,...
~Parkowicz
-

dodano: 12 września 2014

właścicielu lokalu zainwestuj w szkolenia dla personelu wątek zamknięty Ucieszyłam się, kiedy niedaleko mojego miejsca zamieszkania otwarto...
~K
1

dodano: 31 lipca 2014

Fajny lokal o nietuzinkowym klimacie wątek zamknięty Bardzo fajne miejsce. Czegoś takiego bardzo brakowało w okolicy P P N T. Duży...
~M
-

dodano: 30 sierpnia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry