Widok

Park Dinozaurów

Park Dinozaurów Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Park Dinozaurów, 9 listopada 2007 - 16 grudnia 2007 godz. 9.00-18.00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wystawa

Bardzo mi było przykro ale to co zobaczyłam to żenada, stracony czas i pieniądze, a co powiedzieć dziecku że tylko tyle.

BARDZO SŁABO NIE POLECAM !

Może jako urozmaicenie lekcji z Biologii dla dzieci gimnazjum tak . Dobry przewodnik odwróci uwagę od słabych eksponatów. Te pochodzą chyba z lat 70 . Generalnie za drogie bilety jak na taki pseudo park . Ocena końcowa . Lokalizacja - trudna do znalezienia na terenie Targów , żadnych drogowskazów . Wystrój , eksponaty - BARDZO SŁABO ! . Obsługa - SUPER , Miła uprzejma . Ceny - stanowczo za wysokie na taką mistyfikację .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszystko zależy od przewodnika !

Gorąco polecam wystawę, pod warunkiem, że poprosicie dobrego przewodnika dla dzieci, który potrafi zabawić się z nimi, ja byłam z przedszkolem i jeden z przewodników nas zaskoczył !!! Był niesamowity, śpiewał z dzieciakami, dawał im różne zadania, nie wiem jak miał na imie, ale chodził w czapce. Polecam. Bardzo fajna zabawa dla dzieci ! Jeśli chodzi o ilość eksponatów to rzeczywiście mało, ale dla dzieciaków liczy się dobra zabawa i naprawdę ciekawe historie. Płaciliśmy 9 zł.

Eksponaty

nie liczylam dokładnie, ale ekponatow ( samych modeli dinozaurów ) jest trzydzieści kilka; to sporo:) fajne gniazdo jaj; no i tyranozaury zawsze robi wrazenie.piaskownica dla dzieci - super to odkopywanie szkieletu dinozaura.dzieci z otwartymi buziami. i przewodnik Karol- fantastyczny.

fajnie

Nam się bardzo podobało, polecamy. Dzieciom najbardziej podobała się piaskownica, super pomysł z odkopywaniem kości dinozaura.Młodszy synek wszedł za darmo - dzieci do 100 cm nie płacą za wstęp.

dobra zabawa

Moja rodzina dobrze sie bawila. Sami sie przekonajcie !

Rokssi

ByłAm TaM z KlaSą I Było BaRdzO FaJni e;) I Był SuPEr PrzEWoDnIk - PaN KaRol(kaRoLina) hehe (tak sie NAZyWał) I Było ogólnie SuPEr ;)

Park Dinozaurów w Gdańsku tylko do 16 grudnia!

Uwaga, dinozaury w Gdańsku tylko do 16 grudnia, a wiec przed nami ostatni weekend, kiedy mozemy zobaczyć dinozaury!

taki plan to ja mam zawsze

co za ...............przykro tylko bo dziecku obiecałem fajną zabawę ,a tu taka szmira.fatalnie i o wiele za drogo.za taką wystawę to powinni dzieciom dopłacać.okropieństwo.

Ostatnio sprawdzałam, że wystawa trwa do 19 zaplanowaliśmy wycieczkę dziecko czeka a teraz okazuje si e ze po wystawie tak się nie robi.Dziś przez przypadek weszłam na tę stronę.Umiecie zepsuć komuś humor

Inne tematy z forum Rozrywka

ISU Junior Grand Prix Solidarity Cup 2024 (5 odpowiedzi)

Gdańsk ponownie stanie się areną rywalizacji najbardziej utalentowanych łyżwiarzy figurowych...

Moc Eucharystii - spotkanie formacyjne mężczyzn (10 odpowiedzi)

Zapraszamy mężczyzn - przede wszystkim w wieku od 18 do 50 r.ż. - na spotkanie ogólnopolskie,...

Live Experience Maja Sowińska (3 odpowiedzi)

Koncert uwielbienia LIVE EERIENCE to mistyczna głębia, nowoczesne brzmienie i bezkompromisowe...

do góry