Widok

Park Dinozaurów

Park Dinozaurów Temat dostępny też na forum:
Wystawa ponad 30 dinozaurów naturalnej wielkości - w tym dwa modele ruchome; scenografia i animacja jurajskich obrazów; stół multimedialny - "Dinodesk"; dźwięki dinozaurów oraz Dinokino; wykopaliska paleontologiczne; kraina zabaw; warsztaty ekologiczne. Wspaniała zabawa; edukacja przez rozrywkę. Dinozaury zaatakują zmysły każdego.Wystawa znajduje się w niebieskiej hali nr 3
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ostatnio sprawdzałam, że wystawa trwa do 19 zaplanowaliśmy wycieczkę dziecko czeka a teraz okazuje si e ze po wystawie tak się nie robi.Dziś przez przypadek weszłam na tę stronę.Umiecie zepsuć komuś humor

taki plan to ja mam zawsze

co za ...............przykro tylko bo dziecku obiecałem fajną zabawę ,a tu taka szmira.fatalnie i o wiele za drogo.za taką wystawę to powinni dzieciom dopłacać.okropieństwo.

Park Dinozaurów w Gdańsku tylko do 16 grudnia!

Uwaga, dinozaury w Gdańsku tylko do 16 grudnia, a wiec przed nami ostatni weekend, kiedy mozemy zobaczyć dinozaury!

Rokssi

ByłAm TaM z KlaSą I Było BaRdzO FaJni e;) I Był SuPEr PrzEWoDnIk - PaN KaRol(kaRoLina) hehe (tak sie NAZyWał) I Było ogólnie SuPEr ;)

dobra zabawa

Moja rodzina dobrze sie bawila. Sami sie przekonajcie !

fajnie

Nam się bardzo podobało, polecamy. Dzieciom najbardziej podobała się piaskownica, super pomysł z odkopywaniem kości dinozaura.Młodszy synek wszedł za darmo - dzieci do 100 cm nie płacą za wstęp.

Eksponaty

nie liczylam dokładnie, ale ekponatow ( samych modeli dinozaurów ) jest trzydzieści kilka; to sporo:) fajne gniazdo jaj; no i tyranozaury zawsze robi wrazenie.piaskownica dla dzieci - super to odkopywanie szkieletu dinozaura.dzieci z otwartymi buziami. i przewodnik Karol- fantastyczny.

Wszystko zależy od przewodnika !

Gorąco polecam wystawę, pod warunkiem, że poprosicie dobrego przewodnika dla dzieci, który potrafi zabawić się z nimi, ja byłam z przedszkolem i jeden z przewodników nas zaskoczył !!! Był niesamowity, śpiewał z dzieciakami, dawał im różne zadania, nie wiem jak miał na imie, ale chodził w czapce. Polecam. Bardzo fajna zabawa dla dzieci ! Jeśli chodzi o ilość eksponatów to rzeczywiście mało, ale dla dzieciaków liczy się dobra zabawa i naprawdę ciekawe historie. Płaciliśmy 9 zł.

BARDZO SŁABO NIE POLECAM !

Może jako urozmaicenie lekcji z Biologii dla dzieci gimnazjum tak . Dobry przewodnik odwróci uwagę od słabych eksponatów. Te pochodzą chyba z lat 70 . Generalnie za drogie bilety jak na taki pseudo park . Ocena końcowa . Lokalizacja - trudna do znalezienia na terenie Targów , żadnych drogowskazów . Wystrój , eksponaty - BARDZO SŁABO ! . Obsługa - SUPER , Miła uprzejma . Ceny - stanowczo za wysokie na taką mistyfikację .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

wystawa

Bardzo mi było przykro ale to co zobaczyłam to żenada, stracony czas i pieniądze, a co powiedzieć dziecku że tylko tyle.

Inne tematy z forum Rozrywka

26. Sopot Film Festival | Międzynarodowy Festiwal Filmowy (4 odpowiedzi)

Międzynarodowy Festiwal Filmowy w Sopocie odbędzie się w tym roku po raz 26. Przez dziewięć...

IRONMAN 2026 Gdynia (6 odpowiedzi)

Gdynia wróci na mapę światowego triathlonu już 19 lipca 2026 roku. Ironman 70.3 Gdynia to jedno...

Męskie Granie 2026 (7 odpowiedzi)

Męskie Granie 2026 powraca do Gdańska! W przyszłym roku na scenie przy stadionie Polsat Plus...

do góry