Widok
Parking płatny - SZOK - chyba jako jedyny w Polsce;
Bardzo nieuprzejmy sprzedawca w sklepie Bershka - uwagi nie na miejscu wręcz bezczelne - Jeżeli ubrania są przy wejściu to nie dziwne, że brama piszczy, stąd uwagi, aby się przesunąć są bezczelne i oznaczają, że w sumie należałoby wyjść z tego sklepu i już nie wracać, do tego docinki po propozycji re-aranżacji sklepu w celu uniknięcia piszczenia bramki. Pani sprzedawczyni niewyspana ale koniec końców miła.
Sprzedawcy w sklepach Zara, River Island, Walis bez zarzutu, profesjonalni, mili, doradzający natychmiast.
Jednym słowem POLECAMY.
Galeria Bałtycka robi wrażenie, choć rodzina z dzieckiem musiała szukać toalety pół godziny.
Gratulacje dla Stradivariusa za wspaniały wystrój, muzykę i kuszący z daleka piękny zapach. GRATULACJE.
Ogólna ocena:
- centrum zabawy dla dzieci - BRAK - 0 ;
- statek do zabawy dla dzieci - 6;
- ilość sklepów - 6;
- wybór sklepów - 6;
- obsługa ogólnie - 4;
- toaleta - 6
- toaleta (z propozycją zapłaty za obsługę - 0 );
- pomoc ochroniarzy dla kupujących - 4;
Szczególne podziękowanie od męża za Ispot (Apple) -> 6;
Sprzedawcy w sklepach Zara, River Island, Walis bez zarzutu, profesjonalni, mili, doradzający natychmiast.
Jednym słowem POLECAMY.
Galeria Bałtycka robi wrażenie, choć rodzina z dzieckiem musiała szukać toalety pół godziny.
Gratulacje dla Stradivariusa za wspaniały wystrój, muzykę i kuszący z daleka piękny zapach. GRATULACJE.
Ogólna ocena:
- centrum zabawy dla dzieci - BRAK - 0 ;
- statek do zabawy dla dzieci - 6;
- ilość sklepów - 6;
- wybór sklepów - 6;
- obsługa ogólnie - 4;
- toaleta - 6
- toaleta (z propozycją zapłaty za obsługę - 0 );
- pomoc ochroniarzy dla kupujących - 4;
Szczególne podziękowanie od męża za Ispot (Apple) -> 6;
Moja ocena
Galeria Bałtycka
kategoria: Centra handlowe
architektura i aranżacja wnętrza: 6
dodatkowe usługi: 1
różnorodność sklepów: 6
ocena ogólna: 2
3.6
* maksymalna ocena 6
Galeria Bałtycka vel. Bandycka jest tylko jedna i ma prawo robić sobie ceny parkingu wedle uznania:) Ale ja uważam że dwie godziny za darmo byłyby lepsze, bo w tym czasie zdążyłabym zrobić zakupy.
Jeśli przerażają Cię ceny parkingu to za 5pln można stać nieograniczoną ilość czasu na parkingu od strony kolejki skm vis-a-vis wejścia do Bałtyckiej.
Za to nie stawiajcie auta na parkingu pod Lidlem obok Galerii bo tam po przekroczeniu 3 godzin płaci się opłatę w wysokości 50pln:) Pewnie dlatego, że zbyt wielu klientów Bałtyckiej zastawiało im parking:)
Jeśli przerażają Cię ceny parkingu to za 5pln można stać nieograniczoną ilość czasu na parkingu od strony kolejki skm vis-a-vis wejścia do Bałtyckiej.
Za to nie stawiajcie auta na parkingu pod Lidlem obok Galerii bo tam po przekroczeniu 3 godzin płaci się opłatę w wysokości 50pln:) Pewnie dlatego, że zbyt wielu klientów Bałtyckiej zastawiało im parking:)
a ja bardzo negatywnie oceniam obsługę w sklepie ZARA, zwłaszcza na dziale meskim.
Fakt, że jestem kobietą, fakt że stoję przy ladzie od kilku chwil chyba nie upoważnia Pana z obsługi (który nota bene przy tej samej ladzie stoi i nie obsługuje nikogo innego) do zadania standardowego pytania "w czym mogę pomóc?"
Taka sytuacja przytrafiła się już nie pierwszy raz zarówno mi jak i mojemu facetowi (zarówno w Gdańsku jak i Bydgoszczy)
Fakt, ze nie byliśmy ubrani jakoś niekonwencjonalnie albo przesadnie elegancko, ale chyba mamy prawo do nalezytej obsługi???
Fakt, że jestem kobietą, fakt że stoję przy ladzie od kilku chwil chyba nie upoważnia Pana z obsługi (który nota bene przy tej samej ladzie stoi i nie obsługuje nikogo innego) do zadania standardowego pytania "w czym mogę pomóc?"
Taka sytuacja przytrafiła się już nie pierwszy raz zarówno mi jak i mojemu facetowi (zarówno w Gdańsku jak i Bydgoszczy)
Fakt, ze nie byliśmy ubrani jakoś niekonwencjonalnie albo przesadnie elegancko, ale chyba mamy prawo do nalezytej obsługi???