Widok
Chyba kogoś zdrowo popierdaczyło. Jak zlikwidują OBI to po głupią żarówkę czy coś potrzebnego na już trzeba będzie gonić do Castoramy albo do Leroya na Karwiny. Nie mówiąc już o zoologicznym - w Żako na Chyloni jest potwornie drogo a w ZOO Karinie w miarę przystępnie kupuję karmę dla psa - średnio widzę jeżdżenie do Batorego albo Riviery po worek specjalistycznej karmy.
No fakt ,sklepik na rogu w pawilonach koło Stokrotki jest sklepikiem niedocenianym . Zwłaszcza przez ludzi zmotoryzowanych . Jakiś czas temu akumulator odmówił mi posłuszeństwa . Wymiana na nowy, ale gdzie ?
Na Hutniczą daleko . Poszedłem więc do tego sklepu ,przedstawiłem problem i okazało ,że już tego samego dnia po kilku godzinach pod sklepem wymieniłem zamówiony akumulator na nowy , przy cenie internetowej ! Problem z głowy i na miejscu. Nigdzie nie musiałem jeździć .
Na Hutniczą daleko . Poszedłem więc do tego sklepu ,przedstawiłem problem i okazało ,że już tego samego dnia po kilku godzinach pod sklepem wymieniłem zamówiony akumulator na nowy , przy cenie internetowej ! Problem z głowy i na miejscu. Nigdzie nie musiałem jeździć .
Apteka była potwornie droga, obsługa niesympatyczna, wcale nie żal mi tego, że zamykają.
Natomiast totalnym nieporozumieniem było zamknięcie apteki w przychodni Vitamed na Pustkach. Mnie na szczęście już problemy Pustek mało co dotyczą, z uwagi na przeprowadzkę do Chyloni. Aczkolwiek, żal mi moich rodziców.
Natomiast totalnym nieporozumieniem było zamknięcie apteki w przychodni Vitamed na Pustkach. Mnie na szczęście już problemy Pustek mało co dotyczą, z uwagi na przeprowadzkę do Chyloni. Aczkolwiek, żal mi moich rodziców.